هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@first حیفه باوا با عرق نعنا خودتو بکشی:face_without_mouth:
عب نداره اون دنیا با من:face_with_tears_of_joy:@fatemeh-ma آره راس میگی عرق نعناعه حروم میشه :face_with_tears_of_joy:
-
@fatemeh-ma آره راس میگی عرق نعناعه حروم میشه :face_with_tears_of_joy:
@first خخ
نخوریا:woman_walking_medium-light_skin_tone: -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 خیلیم زیبا اصن انقده علاقه دارن بهمون سوالاش با اب خوردن حل میشه :")
ارهههههههههه
اصن خیلی خوبن -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 خیلیم زیبا اصن انقده علاقه دارن بهمون سوالاش با اب خوردن حل میشه :")
ارهههههههههه
اصن خیلی خوبن -
@f-seif-0 آقااا دوساعته دارم تلاش میکنم اون پستتو تو انگیزه نقل قول کنم اینجا ج بدم یادم رفته چجوری بود :face_with_tears_of_joy:
ولی در هر ، این حرکت از صدتا فوش اونجوری بدتره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اونم رو اون سیاه پوسته که مطمئنم خودش یه پا گمگ بوده تو بازی :face_with_tears_of_joy:
ازین حرکتا یاد نگیریا :face_with_tears_of_joy: -
خدایی حد و مشتق
خیلی فصلای قشنگیَن
فقط یه قلق ریزی دارن
اون بیاد دستت دیگه همه رو میتونی جواب بدی
التبه اون سوالای حد و مشتق کنکور امسالم حل میشدن منتها هرکدوم 10دیقه وقت میگیرفتن انقد محاسبات بدی داشتن -
خدایی حد و مشتق
خیلی فصلای قشنگیَن
فقط یه قلق ریزی دارن
اون بیاد دستت دیگه همه رو میتونی جواب بدی
التبه اون سوالای حد و مشتق کنکور امسالم حل میشدن منتها هرکدوم 10دیقه وقت میگیرفتن انقد محاسبات بدی داشتن -
@first خخ
نخوریا:woman_walking_medium-light_skin_tone:@fatemeh-ma نه باو شوخی میکنم دیشب یکم معدم اذیتم میکرد اومدم به اندازه یه قاشق بریزم تو لیوان ک یه لحظه حواسم پرت شد ، فک کردم دارم آب میریزم پرش کردم :face_with_tears_of_joy: دیگه گفتم حیفه بریزمش دور همشو خوردم :face_with_tears_of_joy:
-
@f-seif-0 آقااا دوساعته دارم تلاش میکنم اون پستتو تو انگیزه نقل قول کنم اینجا ج بدم یادم رفته چجوری بود :face_with_tears_of_joy:
ولی در هر ، این حرکت از صدتا فوش اونجوری بدتره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اونم رو اون سیاه پوسته که مطمئنم خودش یه پا گمگ بوده تو بازی :face_with_tears_of_joy:
ازین حرکتا یاد نگیریا :face_with_tears_of_joy:@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی در هر ، این حرکت از صدتا فوش اونجوری بدتره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تونم رو اون سیاه پوسته که مطمئنم خودش یه پا گمگ بوده تو بازی :face_with_tears_of_joy:
ازین حرکتا یاد نگیریا :face_with_tears_of_joy:اره دیگه خودش گنگ بوده که این بچه رو دست کم میگرفته
ولی بد خورد زمین :face_with_tears_of_joy:
من دریبل پشت و بین پا میزنم ولی میترسم تو بازی :///
چون هنوز خیلی رو دریبلام مسلط نیستم از دستم در میرن
ینی قشنگ از بین مدافعا رد میشم ولی توپم رو نمیتونم جمع کنم دیگه -_- -
غلط املایی مارو : /
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی در هر ، این حرکت از صدتا فوش اونجوری بدتره :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: تونم رو اون سیاه پوسته که مطمئنم خودش یه پا گمگ بوده تو بازی :face_with_tears_of_joy:
ازین حرکتا یاد نگیریا :face_with_tears_of_joy:اره دیگه خودش گنگ بوده که این بچه رو دست کم میگرفته
ینی قشنگ از بین مدافعا رد میشم ولی توپم رو نمیتونم جمع کنم دیگه -_-@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ینی قشنگ از بین مدافعا رد میشم ولی توپم رو نمیتونم جمع کنم دیگه
توپه اضافه است :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
غلط املایی مارو : /
@first :face_without_mouth: :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ینی قشنگ از بین مدافعا رد میشم ولی توپم رو نمیتونم جمع کنم دیگه
توپه اضافه است :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@fatemeh-ma نه باو شوخی میکنم دیشب یکم معدم اذیتم میکرد اومدم به اندازه یه قاشق بریزم تو لیوان ک یه لحظه حواسم پرت شد ، فک کردم دارم آب میریزم پرش کردم :face_with_tears_of_joy: دیگه گفتم حیفه بریزمش دور همشو خوردم :face_with_tears_of_joy:
@first :ok_hand_light_skin_tone:
-
چند وقت پیش خالم اومده بود خونمون
رفت سر یخچال یه بطری شیشه ای برداشت تو لیوان ریخت سر کشید کل لیوانوقیافه من اونموقع😐😐
گفتم هیچی احساس نکردی
گفت چرا یکم بو میدادگفتم مادرجان اون عرق نعنا بود😂😂
@ftm-montazeri وااااااای
من عرق نعنا میخورم قیافم میشه مثل انجیر خشک چجوری هیچیش نشد -
چند وقت پیش خالم اومده بود خونمون
رفت سر یخچال یه بطری شیشه ای برداشت تو لیوان ریخت سر کشید کل لیوانوقیافه من اونموقع😐😐
گفتم هیچی احساس نکردی
گفت چرا یکم بو میدادگفتم مادرجان اون عرق نعنا بود😂😂
@ftm-montazeri :face_with_tears_of_joy:
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ینی قشنگ از بین مدافعا رد میشم ولی توپم رو نمیتونم جمع کنم دیگه -_-@f-seif-0 یه چیز بهت میگم تمرین کن اگ تونستی یه توپ با خودت ببر یه جا تاریک که توپو نبینی بعد باهاش بازی کن دیگه چون نمیتونی توپو ببینی دستت مجبور میشه ک عادت کنه به این که توپو خودش نگه داره نه ب کمک چشم...