هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@fatemeh-ma نه باو شوخی میکنم دیشب یکم معدم اذیتم میکرد اومدم به اندازه یه قاشق بریزم تو لیوان ک یه لحظه حواسم پرت شد ، فک کردم دارم آب میریزم پرش کردم
دیگه گفتم حیفه بریزمش دور همشو خوردم
@first
-
چند وقت پیش خالم اومده بود خونمون
رفت سر یخچال یه بطری شیشه ای برداشت تو لیوان ریخت سر کشید کل لیوانوقیافه من اونموقع
گفتم هیچی احساس نکردی
گفت چرا یکم بو میدادگفتم مادرجان اون عرق نعنا بود
@ftm-montazeri وااااااای
من عرق نعنا میخورم قیافم میشه مثل انجیر خشک چجوری هیچیش نشد -
رفت سر یخچال یه بطری شیشه ای برداشت تو لیوان ریخت سر کشید کل لیوانوقیافه من اونموقع
گفتم هیچی احساس نکردی
@ftm-montazeri
-
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-seif-0 آقااا دوساعته دارم تلاش میکنم اون پستتو تو انگیزه نقل قول کنم اینجا ج بدم یادم رفته چجوری بود
ولی در هر ، این حرکت از صدتا فوش اونجوری بدترهتونم رو اون سیاه پوسته که مطمئنم خودش یه پا گمگ بوده تو بازی
ازین حرکتا یاد نگیریااره دیگه خودش گنگ بوده که این بچه رو دست کم میگرفته
ولی بد خورد زمین
من دریبل پشت و بین پا میزنم ولی میترسم تو بازی :///
چون هنوز خیلی رو دریبلام مسلط نیستم از دستم در میرن
ینی قشنگ از بین مدافعا رد میشم ولی توپم رو نمیتونم جمع کنم دیگه@f-seif-0 یه چیز بهت میگم تمرین کن اگ تونستی یه توپ با خودت ببر یه جا تاریک که توپو نبینی بعد باهاش بازی کن دیگه چون نمیتونی توپو ببینی دستت مجبور میشه ک عادت کنه به این که توپو خودش نگه داره نه ب کمک چشم...
-
@f-seif-0 یه چیز بهت میگم تمرین کن اگ تونستی یه توپ با خودت ببر یه جا تاریک که توپو نبینی بعد باهاش بازی کن دیگه چون نمیتونی توپو ببینی دستت مجبور میشه ک عادت کنه به این که توپو خودش نگه داره نه ب کمک چشم...
@first واو چقد جالب:ا
حالا جا تاریک ا کجا پیدا کنم -
دستام ضعیفن :ا
باید دمبل بزنم فک کنم :ا -
گفتم هیچی احساس نکردی
-
HADAF MAN بگو دلت درد میکنه مامان منن عرق نعنا با نبات میده
-
HADAF MAN بگو دلت درد میکنه مامان منن عرق نعنا با نبات میده
Marzieh Abouei خوبه ک
-
@f-seif-0 من خودم زمان جاهلیت شب که میشد تو اتاق خودم فرشو میدادم بالا برقارو خاموش میکردم پرده هارو میکشیدم که نور از تو بیرون نیاد بعد تمرین میکردم ننم میگفت این خل شده بخدا
-
Marzieh Abouei خوبه ک
-
@f-seif-0 من خودم زمان جاهلیت شب که میشد تو اتاق خودم فرشو میدادم بالا برقارو خاموش میکردم پرده هارو میکشیدم که نور از تو بیرون نیاد بعد تمرین میکردم ننم میگفت این خل شده بخدا
@first اتفاقن منم الان داشتم بهش فک میکردم
-
@f-seif-0
اره طبیعیاشو اصن نمیشه خورد -
@f-seif-0 بدنسازی خیلی تاثیر داره حرکات مخصوص پارو همه تمرین کن خیلی برا جامپو اینا بدردت میخوره ب مربیت بگی فول راهنمایی میشی
-
@f-seif-0 بدنسازی خیلی تاثیر داره حرکات مخصوص پارو همه تمرین کن خیلی برا جامپو اینا بدردت میخوره ب مربیت بگی فول راهنمایی میشی
@first اها ممنووووووون
-
@f-seif-0 خواهش
-
Marzieh Abouei خوبه ک
HADAF MAN بیااا یههه ذرهههه اینجا
-
@f-seif-0 برای ماعم عصاره عرق نعنا میرزن توش برای همین در حالت عادی باید به ازای یه لیوانش یه پارچ اب بریزی ک بشه خورد ولی من میخورم