هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
negwin سلام اگه کنکور ۹۷ سراسری رو میگین که اسفند ماه 
- 
negwin سلام اگه کنکور ۹۷ سراسری رو میگین که اسفند ماه 
- 
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام....ثبت نام کنکور کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام 
 فک کنم بهمن@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام....ثبت نام کنکور کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام 
 فک کنم بهمنمرسی عزیزم 
- 
اره دیگه زمان دقیق شو نمیدونم ولی همون اواخر بهمن یا اوایل اسفند 
- 
 همین الان یهویی .............مثلا همین الان یهویی .............مثلا 
- 
 همین الان یهویی .............مثلا همین الان یهویی .............مثلا @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  همین الان یهویی .............مثلا همین الان یهویی .............مثلا پورش ندوس بوگاتی و لامبورگینی دوس  سه تاشو تو خونه داریم ها استفاده نمیکنم سه تاشو تو خونه داریم ها استفاده نمیکنم  
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  همین الان یهویی .............مثلا همین الان یهویی .............مثلا پورش ندوس بوگاتی و لامبورگینی دوس  سه تاشو تو خونه داریم ها استفاده نمیکنم سه تاشو تو خونه داریم ها استفاده نمیکنم  lale بله حق با شماست 
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام، مشکل فنی چیزی که ندارید؟    
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام، مشکل فنی چیزی که ندارید؟    mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام، مشکل فنی چیزی که ندارید؟    میگم که ینی درس بخون  
- 
خب دوستان من فعلا نیستم و سعی میکنم خیلی کم فعالیت بکنم. ان شاالله که موفق باشید بیامم فقط برای رسیدگی به بعضی امور فروم میام موفق باشید  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب دوستان من فعلا نیستم و سعی میکنم خیلی کم فعالیت بکنم. ان شاالله که موفق باشید بیامم فقط برای رسیدگی به بعضی امور فروم میام موفق باشید  @Dr-Saraaa  
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب دوستان من فعلا نیستم و سعی میکنم خیلی کم فعالیت بکنم. ان شاالله که موفق باشید بیامم فقط برای رسیدگی به بعضی امور فروم میام موفق باشید  @Dr-Saraaa  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب دوستان من فعلا نیستم و سعی میکنم خیلی کم فعالیت بکنم. ان شاالله که موفق باشید بیامم فقط برای رسیدگی به بعضی امور فروم میام موفق باشید  @Dr-Saraaa  خب همین دیگه! 
 میگم مشکلی نیست،درس بخون:)))))
 #تبریک میگم ، بخاطر این تصمیم بجا و خووب:)
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره ( لاله )تا حالا کسی بهت گفته خدا لیوه کس نکشه من که زیاد شنیدم     @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زهره ( لاله )تا حالا کسی بهت گفته خدا لیوه کس نکشه من که زیاد شنیدم     خیلی میگن بهم   کوره نازارم زارییییی کوره نازارم زارییییی
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب دوستان من فعلا نیستم و سعی میکنم خیلی کم فعالیت بکنم. ان شاالله که موفق باشید بیامم فقط برای رسیدگی به بعضی امور فروم میام موفق باشید  @Dr-Saraaa  خب همین دیگه! 
 میگم مشکلی نیست،درس بخون:)))))
 #تبریک میگم ، بخاطر این تصمیم بجا و خووب:)@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب دوستان من فعلا نیستم و سعی میکنم خیلی کم فعالیت بکنم. ان شاالله که موفق باشید بیامم فقط برای رسیدگی به بعضی امور فروم میام موفق باشید  @Dr-Saraaa  #تبریک میگم ، بخاطر این تصمیم بجا و خووب:) مرسی متشکر. البته الان یه جای دیگه مشغول به کار هستیم که البته اونم شب کاریه  
- 

- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب دوستان من فعلا نیستم و سعی میکنم خیلی کم فعالیت بکنم. ان شاالله که موفق باشید بیامم فقط برای رسیدگی به بعضی امور فروم میام موفق باشید  @Dr-Saraaa  #تبریک میگم ، بخاطر این تصمیم بجا و خووب:) مرسی متشکر. البته الان یه جای دیگه مشغول به کار هستیم که البته اونم شب کاریه  mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب دوستان من فعلا نیستم و سعی میکنم خیلی کم فعالیت بکنم. ان شاالله که موفق باشید بیامم فقط برای رسیدگی به بعضی امور فروم میام موفق باشید  @Dr-Saraaa  #تبریک میگم ، بخاطر این تصمیم بجا و خووب:) مرسی متشکر. البته الان یه جای دیگه مشغول به کار هستیم که البته اونم شب کاریه   تبریکمو بده:/ تبریکمو بده:/
- 
خب دیگه کاربران خوبی باشید نبینم شلوغ کنید  

|
 |

شعردانه
شعردانه