هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ صدرا مشاور داشتی؟
خواهر من دنبال یه مشاور خوبه
از گاماس 20 مشاور گرفته ولی کلا توجه نمیکنه به درساش/: برنامه ی خودشو میده /: -
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته رشته اش ریاضیه
-
@zahra-zahraii تو مجازی نمیشه این کارا
میخواستم از تجربیات چند ماهه ات استفاده کنم که نشدسینا داده منظورم تجربه اقای دکتر بود اشتباهی ریپلای زدم
-
از گاماس 20 مشاور گرفته ولی کلا توجه نمیکنه به درساش/: برنامه ی خودشو میده /:نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@d-fateme-r گاماس20 خوب نیست اصلا
-
__chakisaldva__
ولی خب شما واقعا عجیب ترین رتبه برتری هستین که من دیدم -
از گاماس 20 مشاور گرفته ولی کلا توجه نمیکنه به درساش/: برنامه ی خودشو میده /:@d-fateme-r مشاورش کی بوده؟؟
من خودم ۴ تا مشاور عوض کردم تو گاماس -
@zahra-zahraii چرا
-
__chakisaldva__
ولی خب شما واقعا عجیب ترین رتبه برتری هستین که من دیدمgomnam gharib
نه برنامه ای
نه هدف خاصی
-
بیخیال
-
از گاماس 20 مشاور گرفته ولی کلا توجه نمیکنه به درساش/: برنامه ی خودشو میده /:نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@d-fateme-r
بنام خدا
خیر
.
البته یکی بود یه ماه یماه یبار میرفتم پیشش یکم میگفت چیکار میکنی اینا میگفتم هیچی بعد یخورده درمورد فوتبال حرف میزدیم -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط سینا داده انجام شده
شیما مهرورـ محمد امین طبسی ـ شریعتی ـ کمالی ـ یکیش یادم رفت ـ مهدی زاده - یکیشم یادم رفت دندان بابل بود
-
@d-fateme-r
بنام خدا
خیر
.
البته یکی بود یه ماه یماه یبار میرفتم پیشش یکم میگفت چیکار میکنی اینا میگفتم هیچی بعد یخورده درمورد فوتبال حرف میزدیمنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii اصلا به درسای مدرسه ی خواهرم توجه نمیکنه
به فیلم دیدن هم اعتقاد نداره و کلا تو برنامه اش تایم فیلم مشخص نمیکنه -
به فیلم دیدن هم اعتقاد نداره و کلا تو برنامه اش تایم فیلم مشخص نمیکنه@d-fateme-r اسمش چیه؟
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده اسمشو نمیدونم
یکی از رتبه برترهای ریاضی بود که تو شهید رجایی درس میخوند -
@d-fateme-r
بنام خدا
خیر
.
البته یکی بود یه ماه یماه یبار میرفتم پیشش یکم میگفت چیکار میکنی اینا میگفتم هیچی بعد یخورده درمورد فوتبال حرف میزدیم__chakisaldva__
خیلی خوبه
واقعا این حجم از ارامش -
سینا داده اسمشو نمیدونم
یکی از رتبه برترهای ریاضی بود که تو شهید رجایی درس میخوند@d-fateme-r اقای ایمانی هستن دیگه رییس گاماس ۲۰
-
به فیلم دیدن هم اعتقاد نداره و کلا تو برنامه اش تایم فیلم مشخص نمیکنهنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@d-fateme-r من خیلیی شنیدم میگن خوب نیست
وا خب پس چی کار کنه -
@d-fateme-r
بنام خدا
خیر
.
البته یکی بود یه ماه یماه یبار میرفتم پیشش یکم میگفت چیکار میکنی اینا میگفتم هیچی بعد یخورده درمورد فوتبال حرف میزدیمنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__ میخواستم بهت بگم با خواهرم حرف بزنی که با توجه به تجربه ی تعرفه ی قطاب دیدم همون کنکورش رو خراب کنه خونواده ضرر مالی کمتری میبینه