هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib مرسی ادب خیلی ممنونم از لطفتون
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسینا داده انتظار نداری که خیلی اینه ادم حرف میزنی باهات اینه ادم حرف بزنن هوم؟!
-
@zahra-zahraii
یعنی چی خودشم رایگان باشه؟
اینجارو با کجا اشتباه گرفتی تو؟gomnam gharib ولش کن خواهر من ارزش بحث کردن نداره
هر چی هم بگی باز یه گوش دره یه گوش دروازه -
مجتبی ازاد من نمیدونم چی گفتم اینا سرم ریختن؟؟؟؟؟!!!!!
یه دفعه میاد بدو بیراه میگه
ملت رد دادنسینا داده درست صحبت کنا
-
@d-fateme-r
نهاااایتا 500 تا اعتبار درسی باشه
در عجبم تودلی بازه واسمنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
خدایا خداوندا
تمام مریضان را شفا بفرما
اگر شفا بده نیستن
کلا اینارو از ریشه قطع کن -
سینا داده انتظار نداری که خیلی اینه ادم حرف میزنی باهات اینه ادم حرف بزنن هوم؟!
@yasin-sheibak مرسی از ادب تون .
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@d-fateme-r
برا تو هم بستس؟ -
مجتبی ازاد من نمیدونم چی گفتم اینا سرم ریختن؟؟؟؟؟!!!!!
یه دفعه میاد بدو بیراه میگه
ملت رد دادننوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسینا داده ببین حرفت رو بسنج برادرم . از یک جمله صد تا معنی میاد میرون . ببین این حرفی ک زدی هرجور هم خونده بشه ایا معنی صحیح و درستشو میرسونه ؟ توی این چنین جمع هایی کمی دقت بکار ببر .
-
gomnam gharib ولش کن خواهر من ارزش بحث کردن نداره
هر چی هم بگی باز یه گوش دره یه گوش دروازهAli Fathi 0
الان ازوقتی اومده نظم اینجارو بهم ریخته -
@d-fateme-r
برا تو هم بستس؟نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__ نه من رایزنی کردم باز کردن
-
Ali Fathi 0
الان ازوقتی اومده نظم اینجارو بهم ریختهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط سینا داده انجام شدهgomnam gharib خانم محترم نظم رو من به هم زدم یا شما؟؟!!!
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهباقی دوستان هم ببخشینش این طور ک ب نظر میره هواسش نبوده . این درست نیست زیاد روی این موضوع کلیک کنید بلاخره هر انسانی ابرو و غروری داره . بخاطر یک اشتباه این حجم از نفرت جایز نیست .
-
gomnam gharib خانم محترم نظم رو من به هم زدم یا شما؟؟!!!
سینا داده
آقای نامحترممم
اول ببین چی داری میگی بعد میفهمی نظم اینجارو کی بهم ریخته -
فقط بگید الان چی گفتم این طوری بدو بیراه میگید
-
gomnam gharib خانم محترم نظم رو من به هم زدم یا شما؟؟!!!
سینا داده شمایی که نسنجیده صحبت میکنی
رعایت کن -
سینا داده
میگم بچه ای اینجاست دیگه -
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده ادب من در همین حده ناراحتی راه باز و جاده دراز!
-
خوبی که از حد بگذرد اشک خیال بد کند
-
سینا داده
آقای نامحترممم
اول ببین چی داری میگی بعد میفهمی نظم اینجارو کی بهم ریختهنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib ریحانه خانم . ایشون به نظر میرسه متنشون با یک هدف دیگه ایی بوده و شما برداشت خوبی ازش نداشتین . صلاح نیست این بحث رو انقدر طولانی کنیم . لطفا تمومش کنید . سپاس
-
آدم هرحرفی میخواد بزنه قبلش فکرمیکنه نه اینکه یه مشت کلمه روهم بریزه