هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii نه دیگه اول کامبک بعد باخت حالا مساوی در دقایق پایانی بعد مساوی در دقایق ابتدایی بعد حاضر نشدن در ورزشگاه بعد منحل شدن باشگاه بارسلونا 😂
@امیرمسعود-جعفری جرر:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
کلا بای بای فوتبال:face_with_tears_of_joy: -
@zahra-zahraii اگه این فصل با منچستر سهمیه لیگ قهرمانان اروپا نگیره میگن قراره باز بیادش رئال
@امیرمسعود-جعفری عععع اخ جووون:beaming_face_with_smiling_eyes:
ولی رئال بعد رفتن رونالدو تغییر چندانیم نکرد بهترم شد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
داستان رونالدو و رئال مثل دوتا عاشق مغروره...
هیچکدوم نمیخوان بذارن که طرف مقابل از علاقشون باخبر بشه...
رونالدو دلش واسه رئال و رئال دلش واسه رونالدو لک زده...@امیرمسعود-جعفری اوووم زیبا بود
-
@امیرمسعود-جعفری عععع اخ جووون:beaming_face_with_smiling_eyes:
ولی رئال بعد رفتن رونالدو تغییر چندانیم نکرد بهترم شد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@امیرمسعود-جعفری اهوم ولی فکر میکردم خیلی بدتر شه
من فقط عاشق بچه های رونالدوم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
این همه بچه اونم از دوست دخترش
شگفتا -
@zahra-zahraii :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری اهوم ولی فکر میکردم خیلی بدتر شه
من فقط عاشق بچه های رونالدوم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111 چرا چاقو حالا:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
چیزی نیست
درسا یکم بهم فشار آورده خشن شدم😂 -
@zahra-zahraii انشاالله جونیور رونالدو هم میادش رئال اونموقع رکورد های پدرش رو تو رئال جابجا کنه از جمله اون رکورد ۴۳۸ بازی ۴۵۰ گل
@امیرمسعود-جعفری اهوم ایشالا
-
maryam111 چرا چاقو حالا:face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
چیزی نیست
درسا یکم بهم فشار آورده خشن شدم😂 -
@سجاد-ذوالفقاری جدی؟😂
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری جدی؟😂
اره:face_with_tears_of_joy:
خوبی خودت ؟ -
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: فک کنم نیای بهتره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری :face_with_tears_of_joy: فک کنم نیای بهتره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_thermometer: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@zahra-zahraii واسشون عادیه همین دو سال و نیم پیش راموس با ۴ تا بچه با پیلار روبیو ازدواج کرد
@امیرمسعود-جعفری اصن با منطق جور نمیاد
بعد جالبه بچه های رونالدو عاشق مسین بچه مسی عاشق رونالدو:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
maryam111 سپاس حالا نتیجشو میبینی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
چرا اسم من اول از همه منشن نشده ؟!:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@سجاد-ذوالفقاری اسم من اول بود:relieved_face: :face_with_tongue: :face_with_tears_of_joy: