هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan چون کنکور داری
-
Dr Aryan 0 اگه وقت کردی گوش بده خیلی خوبه
@first
باشه ممنون -
@sania-andiravan معلم پرورشی همیشه مثل مدادرنگی سفید میمونه
وجود خارجی داره ولی تاثیر... -
پوتک تیک آبی گرفته
-
Mohammad Afshar
نمیدونم واقعا من اصولا همیشه و در هر حالتی خودزنی دارم خودم حالم بده بعد وجدانم همونو تبدیل به کوه میکنه بعد میام سر گوشی بیشتر عذاب وجدان میگیرم..Mehrsa 14 هر چقدر زودتر از این برزخه بیایین بیرون بنفعتونه بجای چیز های منفی به چیز های مثبتش فکر کنید من خودم که الان چندین روزه این کارو کردم وباید اون قسمت خوب زندگی رو ببینی اگر ادم خودشو درگیر قسمت منفی زندگی کنی مثل باتلاق گیر میکنی
-
@sania-andiravan چون کنکور داری
-
@narjes-hashemi
وااااای واااای
دمت گرممم
واس ما فقط 8 و 9 ام خوب بود مراسم و جشن های خوبی برگزار میکرد@sania-andiravan کله صبح فایده نداره
-
@zahra-zahraii
امیدوارم همین طور باشه
یکمی اذیتم میکنه زیاد هم انگیزه ای واسش ندارم
بله قواعد خیلی مهمه که خب متاسفانه با پایه خیلی ضعیفی اومدم بالا -
@sania-andiravan کله صبح فایده نداره
-
@sania-andiravan همون مشاوره که گفتم بهت میگه سال کنکور شبکه ۴ هم جذاب میشه واست
ما که تلویزیون نداریم ولی کلا چیز قشنگی میتونه باشه -
@sania-andiravan از اثرات خوبه مجازی بودن یکیش همینه که شما عرض کردید
-
خدایا این
چیلیم چیلیم با چیلیم
چی بود دادین پاچیدین
چی بود؟://
چرا باس بین این همه اهنگ ای پلی بشه تو ذهنمون:|| -
Mehrsa 14 هر چقدر زودتر از این برزخه بیایین بیرون بنفعتونه بجای چیز های منفی به چیز های مثبتش فکر کنید من خودم که الان چندین روزه این کارو کردم وباید اون قسمت خوب زندگی رو ببینی اگر ادم خودشو درگیر قسمت منفی زندگی کنی مثل باتلاق گیر میکنی
Mohammad Afshar
بله قبول دارم و خداروشکر منفی نگر نیستم اصلا ولی خوب انتظارام از خودم زیاده این تا یه حدی خوبه حرکتم میده رو به جلو ولی خوب تو این جور موارد مثل امروز که بعد از چند وقت خواستم یه استراحتی بکنم.. عذابم میده -
Dr Aryan 0 از دست پسر بی وفا، تو هم دچارش شدی؟
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Dr Aryan 0 از دست پسر بی وفا، تو هم دچارش شدی؟
کی میتونه دچارش نشه :|
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@zahra-zahraii
چند تایی شون رو دیدم خداروشکر بهتر شدم
ممنونخواهش میکنم
-
Mohammad Afshar
بله قبول دارم و خداروشکر منفی نگر نیستم اصلا ولی خوب انتظارام از خودم زیاده این تا یه حدی خوبه حرکتم میده رو به جلو ولی خوب تو این جور موارد مثل امروز که بعد از چند وقت خواستم یه استراحتی بکنم.. عذابم میدهMehrsa 14 بد ترین کار غصه خوردن گذشتس
من سال کنکور دوبار کرونا گرفتم بار اول یک ماه افتادم بار دوم سه ماه بار دوم نفس تنگیه باهام موند سر کنکور حالم بد شد اومدم بیرون ولی اگر بخوام بگم اگر اینجور نمیشد اگر فلان جور نمیشد هر روز باید غصه بخورم ولی میگم خدایا شکرت از اینی که الان هستم -
@sania-andiravan همون مشاوره که گفتم بهت میگه سال کنکور شبکه ۴ هم جذاب میشه واست
ما که تلویزیون نداریم ولی کلا چیز قشنگی میتونه باشه