هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii
آخه با این کاراشون واقعا میخوان چی رو ثابت کنن
به خدا با ما راه بیان دعاشون میکنم هر شبنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan سلام خوب هستید؟
تنها چیزی میخوام ثابت کنند اینه که سرشون شلوغه در حالی که کلا دو یا سه تا کلاس رو اداره میکنند -
@sania-andiravan سلام خوب هستید؟
تنها چیزی میخوام ثابت کنند اینه که سرشون شلوغه در حالی که کلا دو یا سه تا کلاس رو اداره میکنند@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تنها چیزی میخوام ثابت کنند اینه که سرشون شلوغه در حالی که کلا دو یا سه تا کلاس رو اداره میکنندسلام تشکر شما خوبید؟
فکر نکنم آخه
چون ما حتی واس این درس خودمون برگه های امتحان مون رو صحیح میکنیم
️
البته ما هم سرمون خیلی شلوغه هزار تا درس و کار ولی موظفیم همه رو انجام بدیم
این وظیفه خب باید متقابل باشه -
@zahra-zahraii
آخه هر چی پیم میدیم فقط سین میزنه واس همه رودیگه دارم رد میدم
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تنها چیزی میخوام ثابت کنند اینه که سرشون شلوغه در حالی که کلا دو یا سه تا کلاس رو اداره میکنندسلام تشکر شما خوبید؟
فکر نکنم آخه
️
این وظیفه خب باید متقابل باشهنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan خودتون چرا تصحیح میکنین؟؟
-
فکر نکنم آخه
️
این وظیفه خب باید متقابل باشهنوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فکر نکنم آخه
️
این وظیفه خب باید متقابل باشهممنون انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید
اینم هست ولی باید متقابل باشه -
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan واییی
نمیدونم چی بگم والا -
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیرا شاید هنگامی که شما رو به خدای بزرگ میسپارم
فعلا -
@zahra-zahraii
میگه من وقت ندارم کار و زندگی دارم
دو یا 3 جلسه آخر رو هم نیومد -
Marzieh Abouei
به خدا می سپارم شون
اصلا کارمانوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan الاگ فردا هویت دارم خوو ولی باید مد بمونم زیست برگشته میگه زیست فصل ۵ میپرسم بلد نباشین من میدونم با شماا فقط دنبال اینه ببینه کی نخونده
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فکر نکنم آخه
️
این وظیفه خب باید متقابل باشهممنون انشاالله همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید
اینم هست ولی باید متقابل باشه@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فکر نکنم آخه
️
اینم هست ولی باید متقابل باشهتشکر همچنین
بله درسته -
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan وااا
کارش تدریس دیگ
دیگ باید معلما با وظایفشون اشنا کنیم -
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan کلاس سین زدن ج ندادن واس ۲۰۰۳ یود الان ۲۰۲۲ هسیم🥲
-
@sania-andiravan الاگ فردا هویت دارم خوو ولی باید مد بمونم زیست برگشته میگه زیست فصل ۵ میپرسم بلد نباشین من میدونم با شماا فقط دنبال اینه ببینه کی نخونده
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-andiravan الاگ فردا هویت دارم خوو ولی باید مد بمونم زیست برگشته میگه زیست فصل ۵ میپرسم بلد نباشین من میدونم با شماا فقط دنبال اینه ببینه کی نخونده
بعد میدونی حرص و ناراحتی آدم بخاطر اینه یه طوری رفتار میکنن انگاری بچه 5 ساله ایم
چون کسی که به فکر ایندشه میدونه باید درساش رو بخونه نیازی به این تهدیدا اینا نیست واقعاآدم بدتر از درس بدش هم میاد
-
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-andiravan وااا
کارش تدریس دیگ
دیگ باید معلما با وظایفشون اشنا کنیمدقیقا بدتر اعتراض میکنی میگن معلم خودش بهتر میدونه
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei مگ امتحان میدین نمیاین خونه؟
-
@sania-andiravan کلاس سین زدن ج ندادن واس ۲۰۰۳ یود الان ۲۰۲۲ هسیم🥲
Marzieh Abouei
وایمی بینی فارغ التحصیل شدم جواب داده
-
@sania-andiravan وااا
کارش تدریس دیگ
دیگ باید معلما با وظایفشون اشنا کنیمدقیقا بدتر اعتراض میکنی میگن معلم خودش بهتر میدونه
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan معلم مل سر میتواند و ممکن است تفاوت قائل میشه
-
@sania-andiravan وااا
کارش تدریس دیگ
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan کاملا مشخصه میدونه
-
Marzieh Abouei مگ امتحان میدین نمیاین خونه؟
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii فردا دیگ نه خوشی تمو شد
-
@zahra-zahraii فردا دیگ نه خوشی تمو شد
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei اوه