هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii ما مهمون داریم باز
Marzieh Abouei خوبه مهمون دارین
بم گفتن 7 اماده باش هنوز نیومدن -
@zahra-zahraii جرات داری بگو
Marzieh Abouei بگی بیشترش میکنن
-
Marzieh Abouei خوبه مهمون دارین
بم گفتن 7 اماده باش هنوز نیومدن@zahra-zahraii نیم ساعت تاخیرر چیزی نی هنو
-
@zahra-zahraii نیم ساعت تاخیرر چیزی نی هنو
Marzieh Abouei اره بیشترشم تجربه داشتم ولی این یکی رومخمه
-
Marzieh Abouei بگی بیشترش میکنن
@zahra-zahraii اخه نه که معلماشون اصلااا سال اولی نیسننن همه کار کشتهه اصلا هم سه سال از ما بزرگتر نیسنااا مدیونی فک کنی
-
@zahra-zahraii اخه نه که معلماشون اصلااا سال اولی نیسننن همه کار کشتهه اصلا هم سه سال از ما بزرگتر نیسنااا مدیونی فک کنی
Marzieh Abouei
جدی کم سابقن؟؟ -
معلم فیزیکمون که فعلا هممون رو انواخته بقیه رفتن فهشش دادن میگ شما دادین چون امتحان ترم واسه ۶ تا مد دراورده و سخت بوده
-
معلم فیزیکمون که فعلا هممون رو انواخته بقیه رفتن فهشش دادن میگ شما دادین چون امتحان ترم واسه ۶ تا مد دراورده و سخت بوده
Marzieh Abouei ایییی
چ مزخرف
کدوم شهری؟ -
Marzieh Abouei
چرا احساس کردم معلم فیزیک پارسالمه -
Marzieh Abouei
جدی کم سابقن؟؟@zahra-zahraii اول سال واسه معلم دینیمون یه معلمه اومد دکتری داش ما گفتیم ی معلم دینی خوب داریم بالاخره هیچی دیگ ایشون فک میکردن دانشگاشون مجازیه و مجازی نبود مارو ولیدن رفتن بعد یکی دیگ اومد.. اوج فاجعه اینجاس که امتحان ترم که دادیم امتحان انسانیا بود و به ما گفتن که نه شما نخونیدن
-
Marzieh Abouei ایییی
چ مزخرف
کدوم شهری؟@zahra-zahraii یزد
-
@zahra-zahraii اول سال واسه معلم دینیمون یه معلمه اومد دکتری داش ما گفتیم ی معلم دینی خوب داریم بالاخره هیچی دیگ ایشون فک میکردن دانشگاشون مجازیه و مجازی نبود مارو ولیدن رفتن بعد یکی دیگ اومد.. اوج فاجعه اینجاس که امتحان ترم که دادیم امتحان انسانیا بود و به ما گفتن که نه شما نخونیدن
Marzieh Abouei یا ابرفضل
خداروشکر این وضعا نداشتیم -
@zahra-zahraii یزد
Marzieh Abouei اهان
-
@zahra-zahraii اول سال واسه معلم دینیمون یه معلمه اومد دکتری داش ما گفتیم ی معلم دینی خوب داریم بالاخره هیچی دیگ ایشون فک میکردن دانشگاشون مجازیه و مجازی نبود مارو ولیدن رفتن بعد یکی دیگ اومد.. اوج فاجعه اینجاس که امتحان ترم که دادیم امتحان انسانیا بود و به ما گفتن که نه شما نخونیدن
Marzieh Abouei بدتر از اینا میدونی چیه اینه ک میشناسن من کیم میگن دختر فلانی
🥲معلم فارسیم که اصلاا سر کلاس فقططط ابویی میشناسه فیزیکه هم خو رفیق بابامه کلا فقط اسم منو میگه
-
من فعلا🤍