هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
این برنامه برکا 97 کسی اطلاعاتی داره ازش ؟؟
واسه سایت آلم هستش دکتر سلیمانی برنامه ریزش هستن و رایگان یساله برنامه میده
کی میدونه؟؟؟؟ -
mimfatehi من دارم خدا حافظی میکنم شما هم هی بیا سوال کن بابا بزار این شب اخری یکی حواسش به من باشه....
-
samin0-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
lale زیاد به حرف بقیه گوش نکن
میدونی من کاری ب کسی ندارم همه ی حرفام شوخیه و حتی تو بدترین حالتمم سعی میکنم انرژی منفی ندم ب بچه ها .. خودشون کم استرس ندارن حالا بقیه اینجوری جبران میکنن برا من
-
روسی گلم موفق باوشی خ خوبه اگه نیای
بعدا دانشگاهتو ک قبول شدی تا جونت درمیاد بیا اینجا
خلاصه دوست دالیم عشقولی پیازم
بچوووووو شبتونننن قشنگگگگ
-
mimfatehi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کسی بم نمیگه ک
شب منم خوشهنوز زود بهت بگیم بزار از راه برسی اینجا قانون داره نمیشه که به هرکی از راه رسید شب خیر گفت......خخخ
باید مورد ازمایش الهی قرار بگیری اگه قبول شدی بعد...... -
کسی بم نمیگه ک
شب منم خوشهنوز زود بهت بگیم بزار از راه برسی اینجا قانون داره نمیشه که به هرکی از راه رسید شب خیر گفت......خخخ
کسی بم نمیگه ک
@Dr-Bernosi
@njzamin
دو الایی محترم
امیدوارم از حرف امشب که توضیحاتی در مورد کار دیشبتون از سر خستگی زیاد و ... ( هزاران برداشت مختلف از 1 بیت ) بود ناراحت نشده باشیددعا (و نه ارزو ) ی موفقیت برای هممون ....
رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی؛
فتوکل علی الله ان الله یحب المتوکلین
-
rose77
اونو ک خیلی وقته قبول شدم
مونده امتحان کنکورمانشا الله کنکور هم قبول میشی...
-
-
mimfatehi میگم تازه اومدی تو انجمن یه توصیه بهت میکنم که از همین اول زیاد نیا میخوای کنکور قبول شی باید خیلی خیلی کم بیای نزار مثل ما بشی که از درسامون عقب افتادیم چون همش اینجا بودیم الانم مجبوریم بریم چون نریم باید قید دانشگاه رو بزنیم....
-
mimfatehi میگم تازه اومدی تو انجمن یه توصیه بهت میکنم که از همین اول زیاد نیا میخوای کنکور قبول شی باید خیلی خیلی کم بیای نزار مثل ما بشی که از درسامون عقب افتادیم چون همش اینجا بودیم الانم مجبوریم بریم چون نریم باید قید دانشگاه رو بزنیم....