هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@miss-joker
اره کلا اونجا کم میادشما کلا یه دلفارد دارید که خوبه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@miss-joker
اره کلا اونجا کم میادشما کلا یه دلفارد دارید که خوبه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اونم که من یه دوبار بیشتر نرفتم
من چند ساله مسافرت نرفتم اصن🙂🔪 -
@miss-joker
اونم که من یه دوبار بیشتر نرفتم
من چند ساله مسافرت نرفتم اصن🙂🔪 -
@miss-joker
سد جیرفت هم خوبه
راستی از رو پل هلیل رود رد میشی بگو درود بر شرف اون که این پلو ساخته :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
@miss-joker
سد جیرفت هم خوبه
راستی از رو پل هلیل رود رد میشی بگو درود بر شرف اون که این پلو ساخته :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:
کجا هس اصن؟😐😂
ببین من اصن اینجارو نمیشناسم
هنوزم یکی وسط خیابون نزدیک خونه ولم کنه نمیدونم باید چکار کنم😐😂🙂
شیرازو بیشتر بشناسم فک کنم😐 -
فعلا✋🏻✨
-
ویوا ویدئو:حاجی چهارساعته داری به یه کلیپ ور میری😐
امیر:میشه زر نزنی؟😡
ویوا ویدئو:خرج داره😊
امیر:چقدر؟🤨
ویوا ویدئو:نصف روز استراحت😁
امیر:باشه تو حالا اینو ردیف کن بعدش یه روز کامل استراحت کن فقط دهنتو ببند😶 کسی نفهمه🤐
ویوا ویدئو:باشه حاجی هر چی تو بگی😘
امیر:پررو نشو دیگه👊🏻😐 -
@دختر-بهار همیشه عالی ببینمت🤗✨
عا خب حله گفتم نصف شبی یکی حالمون رو پرسیده یه وقت ضایع نشیم😶😂@نگین-محمدیان مرسیی 😍
تو هم
😂🤞 -
سلام
-
@امیرمسعود-جعفری ممنون خوبم
تو چطوری -
واقعا زیباست زندگی
وقتی که فقط خودت باشی و تو تنهاییات بل خودت لذت ببری با خودت بخندی با خودت گریه کنی به قول یه رفیق میگفت جوری زندگی کن خوشحالیت و ناراحتیت وابسته به دیگران نباشه دارم خودم میشم برام مهم نیست بقیه چی میگن چون من برای خودم مهمم خودمو دوست دارم ونمیزارم کسی حال خوبمو خراب کنه
InShot_۲۰۲۲۰۱۱۸_۱۱۵۲۱۰۲۵۷.mp4
روزم اینجوری شروع شده پس امروزو دوست دارم -
@miss-joker
سد جیرفت هم خوبه
@سجاد-ذوالفقاری پل رو زن شاه افتتاح کرد و هنوز پابر جا و محکمه 😍😍😍