هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdeli اصلا هم جالب نیست
با حفظ شئونات اسلامی😂😂@امیرمسعود-جعفری روخوانی شئونات اسلامی کافی بود نیاز ب حفظ نبود:face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری روخوانی شئونات اسلامی کافی بود نیاز ب حفظ نبود:face_with_tears_of_joy:
sina bigdeli آخه نه این که امتحان دین و زندگی رو خراب کردم به خاطر همین عذاب وجدان داشتم 😂😂
-
sina bigdeli آخه نه این که امتحان دین و زندگی رو خراب کردم به خاطر همین عذاب وجدان داشتم 😂😂
@امیرمسعود-جعفری امتحان دینی خراب کردن نداره ک:face_with_tears_of_joy:
جواب همه میشه دوری از گناهان انجام عمل صالح و تقوای الهی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tongue: -
@سجاد-ذوالفقاری منشن فرمایید:face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری امتحان دینی خراب کردن نداره ک:face_with_tears_of_joy:
جواب همه میشه دوری از گناهان انجام عمل صالح و تقوای الهی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tongue:sina bigdeli اینا رو بلد بودم امتحانش تستی بود هیچکدوم از اینا رو نداشت😂😂
-
sina bigdeli اینا رو بلد بودم امتحانش تستی بود هیچکدوم از اینا رو نداشت😂😂
@امیرمسعود-جعفری خب اون جوری جوابش میشه انجام واجبات ترک محرمات و صدقه دادن:face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری خب اون جوری جوابش میشه انجام واجبات ترک محرمات و صدقه دادن:face_with_tears_of_joy:
sina bigdeli نبود اینا که🥺🥺
نکنه امتحان دهم رو رفتم دادم؟😂😂 -
آدم قبلیه نیست
-
sina bigdeli نبود اینا که🥺🥺
نکنه امتحان دهم رو رفتم دادم؟😂😂@امیرمسعود-جعفری اصلا امتحان دینی بود:face_with_tears_of_joy:
-
@امیرمسعود-جعفری اصلا امتحان دینی بود:face_with_tears_of_joy:
sina bigdeli آره بالاش نوشته بود دین و زندگی 😂
-
sina bigdeli آره بالاش نوشته بود دین و زندگی 😂
@امیرمسعود-جعفری همین 2 تا فرمول برا دینیه :face_with_tears_of_joy:
سوالات مشکل داشتن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tongue: -
@امیرمسعود-جعفری همین 2 تا فرمول برا دینیه :face_with_tears_of_joy:
سوالات مشکل داشتن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tongue:sina bigdeli 😂😂شایدم مال دبستان بوده چون زندگی نامه امام ها رو نوشته بود😂😂
-
sina bigdeli 😂😂شایدم مال دبستان بوده چون زندگی نامه امام ها رو نوشته بود😂😂
@امیرمسعود-جعفری ن اون فرمول مخفی داره:face_with_tears_of_joy: نماز را ب پا میداشت با کودکان بازی میکرد در سلام کردن پیش قدم بود
-
@امیرمسعود-جعفری ن اون فرمول مخفی داره:face_with_tears_of_joy: نماز را ب پا میداشت با کودکان بازی میکرد در سلام کردن پیش قدم بود
sina bigdeli 😂😂😂😂
-
مراقب مهربونیاتون باشین✨
حالِ دلتون خوب🌱
تا بعد✋🏻❤️ -
sina bigdeli 😂😂😂😂
@امیرمسعود-جعفری دیدی اینا جواب نداد
از فرمول 10 20 30 40 استفاده کن اون حتما جوابه:face_with_tears_of_joy: