هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اسب ان است که چنگ بر زمین زند به قصد شکافتن
ور نه هر یابویی راه رفتن بلد است..:face_with_rolling_eyes: -
@saghi-mortazavi اره والا:face_with_tears_of_joy:
اخ ی بلاگر مشهدی داشتم اونجام برف بودددد:expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: -
sina bigdeli 🤣😂پس خوشبگذره🤣😂
@saghi-mortazavi :face_with_tears_of_joy: از اون دنیا دست تکون میدم برات ساعت 6 هواست ب اسمون باشه
-
@saghi-mortazavi اره والا:face_with_tears_of_joy:
اخ ی بلاگر مشهدی داشتم اونجام برف بودددد:expressionless_face: :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy:@zahra-zahraii عاوره اونجا ها دیگه کوهستانی میشه کلا تو برفن🤣
میشه گفت عوضش بهار تابستون ما بسی قشنگ است😁 -
@saghi-mortazavi :face_with_tears_of_joy: از اون دنیا دست تکون میدم برات ساعت 6 هواست ب اسمون باشه
sina bigdeli حتما یادم میمونه سفارش مارم بکن اون بالا رفتی 🤣🤣🤣🤣
-
@zahra-zahraii عاوره اونجا ها دیگه کوهستانی میشه کلا تو برفن🤣
میشه گفت عوضش بهار تابستون ما بسی قشنگ است😁@saghi-mortazavi بلی:face_with_tears_of_joy:
یعس:relieved_face: -
@zahra-zahraii هیع😁😁😁
-
سلام
-
سلام
gomnam gharib 0 سلام 😁
-
sina bigdeli حتما یادم میمونه سفارش مارم بکن اون بالا رفتی 🤣🤣🤣🤣
@saghi-mortazavi من خودمو ب قید وصیغه گذاشتن تو سفارش کی رو بکنم:face_with_tears_of_joy:
-
سلام
gomnam gharib 0 سیلام
-
@saghi-mortazavi من خودمو ب قید وصیغه گذاشتن تو سفارش کی رو بکنم:face_with_tears_of_joy:
sina bigdeli اع پ منتفیه 🤣🤣🤣
-
سلام
gomnam gharib 0 سلام
-
دیدم حرف برف شده ما خودمون کلاردشت نیستیم ولی از اینجا تا کلاردشت ۲۳ کیلومتره گفتم عکساشو واستون بفرستم

-
دیدم حرف برف شده ما خودمون کلاردشت نیستیم ولی از اینجا تا کلاردشت ۲۳ کیلومتره گفتم عکساشو واستون بفرستم

gomnam gharib 0
وای چ قشنگ🥲😍
ممنون💫 -
اینم ییلاق ماست

-
اینم ییلاق ماست

gomnam gharib 0 من غششش:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
هوف
نمیدونم چم شده
اصلا پلو میخورم حالم بد میشه گوشت میخورم معدم دردمیگیره -
gomnam gharib 0 من غششش:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
@zahra-zahraii
😂الهی -
gomnam gharib 0
وای چ قشنگ🥲😍
ممنون💫@saghi-mortazavi
خواهش میشه