هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@saghi-mortazavi نه من به فکرمیکنم چرا دارم اینارو گوش میدم درصورتی شکست عشقی نخوردم و اصلا حتی عاشقم نیستم حتی
حالا انقد نپرس از خودت زندگیشو کنه
-
@infinitie-a
اون گلم یه چیز دیگه است بحثش خارج از اینجاست کلا خواهر برادریه از خودشون بپرسیدgomnam gharib 0
هومم، به هرحال یه سری چیزام هست که به اسم خواهر برادری، درست نیست رواج پیدا کنن
حد و مرزش هم توی ذات ادم هست
من که دخترارو نمیدونم ولی واسه یه پسر عادی اگه ازش بپرسی که اجازه میدی که کسی به خواهرش بگه گلم یا نه، قاعدتا میگه نه
((گلم)) بیش از حده -
@saghi-mortazavi پاشو بریم یه جا خودمونو معرفی کنیم
-
@yasin-sheibak
اصطلاحم بلد نیستی؟
من با چه امیدی برم خواستکاری؟gomnam gharib 0 اونقدر خنگ نیستم بابا فهمیدم کلا اش دوس ندارم کلی گفتم
-
gomnam gharib 0
من که دخترارو نمیدونم ولی واسه یه پسر عادی اگه ازش بپرسی که اجازه میدی که کسی به خواهرش بگه گلم یا نه، قاعدتا میگه نه
((گلم)) بیش از حده@infinitie-a
چشم -
gomnam gharib 0 اونقدر خنگ نیستم بابا فهمیدم کلا اش دوس ندارم کلی گفتم
@yasin-sheibak
میدونم -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi یعنی چی سومی؟
فیلم سومی که بود
ولی خو به نظرم اصلا این چیزا مهم نیس
مهم زندگی خوش هستش@kosar-mottaghi صحیحه
خیلی ممنون که نظر دادی
-
@infinitie-a
اون گلم یه چیز دیگه است بحثش خارج از اینجاست کلا خواهر برادریه از خودشون بپرسیدgomnam gharib 0 رابطه خواهر و برادری صرف اینه که حد ومرز هارو بیشتر مشخص کنه به نظرم
دراصل شما که محرم نمیشید اینجوری هنوزم نامحرمید -
@roghayeh-eftekhari آره مثلا یه وقتایی جایی میرم من اصن احساس میکنم با هم سن و سالام حرفی ندارم
البته به جز ی کسایی که دیگ پیش اونا شدیدا برون گرام
دیگ یکی باید جمعم کنه -
@saghi-mortazavi شاید بازیگر یا نویسنده های خوبی ایم
-
@roghayeh-eftekhari آره مثلا یه وقتایی جایی میرم من اصن احساس میکنم با هم سن و سالام حرفی ندارم
البته به جز ی کسایی که دیگ پیش اونا شدیدا برون گرام
دیگ یکی باید جمعم کنه -
gomnam gharib 0
((گلم)) بیش از حده@infinitie-a موافق نیستم بعضی افکار هم درست نیست حالا حد و مرز با یک کلمه گلم جابه جا نمیشه اگه راست میگه طرف مرد باشه بیشتر از این پیش نره من اگه از این کلمه استفاده میکنم قبلا همینجا هم گفتم تیکه کلامه به پسر هم گل میگم دختر رو بخاطر احترام یک م تهش اضافه میکنم کسی هم خوشش نیاد نمیگم بهش اگه به ریحانه هم گفتم خودش قبلا گفته ایرادی نداره من حد و حدود خودم رو خیلی خوب میدونم بازم میگم طرف مرد باشه از چیزی که میگه بیشتر جلو نره
-
@infinitie-a
چشمgomnam gharib 0 چشمتون بی بلا
-
بس کنید بچه ها
شب بخیر -
@roghayeh-eftekhari بده ...
من خیلی آروم و ساکت شدم -
بس کنید بچه ها
شب بخیرgomnam gharib 0 چرا میری؟
میخوای بخوابی؟ -
gomnam gharib 0 رابطه خواهر و برادری صرف اینه که حد ومرز هارو بیشتر مشخص کنه به نظرم
دراصل شما که محرم نمیشید اینجوری هنوزم نامحرمید@roghayeh-eftekhari من از این کلمه صرفا جهت احترامه استفاده میکنم مگر نه برام فرقی نمیکنه اگه یادت باشه به خودت هم گفتم گفتی نگو منم دیگه نگفتم برام فرقی نداره ولی چیزی که هست یکی مشکل داره یکی نداره اونی هم که نداره من خودم حد و حدود رو رعایت میکنم
-
@roghayeh-eftekhari بده ...
من خیلی آروم و ساکت شدم