هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak یک گیم متاورسی خفن که پول عالی بده در مدت زمان کم معرفی کن در روز یک نیم ساعت بشینم پاش . ولی خب خفن میخوام
مجتبی ازاد نمیدونم همه اونایی که تو مدت کم پول میدن باید اولش خرید بزنی
-
مجتبی ازاد
بد تر از شماها که نیستیمzahra movahedizadeh پسرا به این خوبی به این گلی
-
zahra movahedizadeh بمولا که همینطوره به همین کتاب دینی که دستمه قسم . تو جمع پسرا داستان همینه رفتم پیوی یکی فحش داد منو انداخت بیرون شماها هم سمتش نرید یارو وحشیه . بعد یکی پا میشه میگه همشون همینن باید بتونی رامشون کنی
مجتبی ازاد چرا به ای فک نمیکنی که شما هارو چی میبینن
-
zahra movahedizadeh پسرا به این خوبی به این گلی
@yasin-sheibak
آرع
خیلیییییییی -
اینجانب در این زمان تصمیم گرفتم فصل ویژگی مواد فیزیک دهم رو بزنم در باسنش و بگم گور بابات تو کنکور سمتت نمیام نامرد . اصن تو مخم نمیره :»|
مجتبی ازاد خوبه که
-
مجتبی ازاد
آرررههه
نصفتون که با احساسات دختر مردم بازی میکنید
نصفتون فقط از زنتون انتظار پختن و شستن دارین
نصفتون که فکرمیکنید هرچی مشکله واسه خودتونه کار زنتون تو خونه خیییلی کمه...gomnam gharib 0 نصف دخترا هم یهو ول میکنم نصف دخترا هم انتظار پول و ماشین و خونه دارن همه چی اینه همه
-
چن نفر ب ی نفر
-
چاغو زنجان مخصوص کشتن مجتبی ازاد موجود می باشد با تخفیف ویژه برای دختران
-
gomnam gharib 0 نصف دخترا هم یهو ول میکنم نصف دخترا هم انتظار پول و ماشین و خونه دارن همه چی اینه همه
@yasin-sheibak خو به ما چ به تو چ
-
بعدشم رفتار ما دخترا خیییلی غیرقابل پیش بینیه
ما غیر قابل توصیفیم کلمات در وصف ما نمیگنجنgomnam gharib 0 همونه هیچ پسری ازدواج نمیکنه میترسه
-
gomnam gharib 0 همونه هیچ پسری ازدواج نمیکنه میترسه
@yasin-sheibak ولی هَول بودنتونو انکار نکنین
-
مجتبی ازاد
خب تو چرا رفتی پیویش ؟؟؟!!!
فعلا که پسرا برا دخترا خودشو نصف میکنن
ماها که یه جا نشستیم کاری هم به شماها نداریم:))zahra movahedizadeh
دقیقا
همین امسال ۱۰ تا مزاحمی ملعون داشتم -
zahra movahedizadeh
دقیقا
همین امسال ۱۰ تا مزاحمی ملعون داشتمgomnam gharib 0 یه چییی بگم اصلاااا ظهر تا حالا خندم گرفتهههههه
-
gomnam gharib 0 دفاع ؟ باشه . sina bigdeli داداش برار . رفیق پسر یا دختر ؟
مجتبی ازاد حاجی دخترا چرا اینقدر خودشیفته هستن؟
-
gomnam gharib 0 نمیدونم ابجی امید وارم درست شه
@yasin-sheibak فهمیدی چی شد ؟ ریدم بابا . باید ادرس اسمارت چین رو میدادم بجاش رفتم ادرس اتریوم رو دادم . لامصب ازم اون ادرس رو میخواسته من اینو دادم
-
zahra movahedizadeh بمولا که همینطوره به همین کتاب دینی که دستمه قسم . تو جمع پسرا داستان همینه رفتم پیوی یکی فحش داد منو انداخت بیرون شماها هم سمتش نرید یارو وحشیه . بعد یکی پا میشه میگه همشون همینن باید بتونی رامشون کنی
-
gomnam gharib 0 نصف دخترا هم یهو ول میکنم نصف دخترا هم انتظار پول و ماشین و خونه دارن همه چی اینه همه
@yasin-sheibak
شما برین با کسی که واقعا دوستون داشته باشه ازدواج کنید بعدم همه ابنجوری نیستن -
gomnam gharib 0 یه چییی بگم اصلاااا ظهر تا حالا خندم گرفتهههههه
Marzieh Abouei
جان -
@yasin-sheibak
ای بابا
تاحالا خودت به خودت قول دادی؟gomnam gharib 0 تا دلت بخواد قول دادم نه فردا برنامه میریزم
-
gomnam gharib 0 یه چییی بگم اصلاااا ظهر تا حالا خندم گرفتهههههه
Marzieh Abouei بعد ۴۰ سال چند روز پیش رفتم تل پیش گ ۲ دان بزنم بعد یکی پیم داده بود ک شما واسه کار باهاتون صحبت کرده بودم منم گفتم نه امروز دوباره رفتم بعد گفته بود اهان بعدم وویس داده بوددددد داششش خودشووووو میکشتتتت صداشو کلفت کنه میخواسم دو سه تا چیز آبدار بهش بگمااا دیگه دیدم حوصله ندارم