هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
M Tg
خب پس گریه ما برای امام حسین هم هیچ بدردی نمیخوره دیگه؟gomnam gharib 0 امام شهید شد سختی کشید که شما راه دین رو یاد بگیری راه انسان بودن رو یاد بگیری زیر بار ظلم نری . شما 24 ساعت شبانه روز هم اشک بریز گریه کن ولی کار هات بویی از حسینی بودن نبرده باشه چه فایده ؟ گریه فاکتور نیست و اجبارم نیست
-
از اونجایی که یه احمق یبار اینجا شروع به توهین کردن و قضاوت کردن کرد اصلا دیگ از بحث اینجا خوشم نمیاد
به راحتی قضاوت میکرد و به راحتی هم حکم میداد و کلا براش مهم نبود شاید اشتباه متوجه شده یا داره زیادی جلو جلو میره
هرچند بنده خدا خودشم قبول داشت ۴ تا ادمو اینجا دیده بود جو گرفتش -
M Tg
به قول خودتون بهتره راجع بهش بحث نکنیم
ولی من هرجایی که به سوال برخوردم اول از الگوهام کمک میگیرم اونارو خیلی بیشتراز خودم قبول دارمgomnam gharib 0 شما عزیزم کار خوبی میکنی و الگوهای درستی هم انتخاب کردی عزیزم
اما درست متوجه منظور من نشدی عزیزم -
مجتبی ازاد براس برا بار دوم دَدَ یعنی خواهر
@yasin-sheibak بابا من قاطی میکنم . اه اه همون فارسی را پاس بداریم بهتره والا
-
M Tg من ISTJ
-
@yasin-sheibak بابا من قاطی میکنم . اه اه همون فارسی را پاس بداریم بهتره والا
مجتبی ازاد افرین
-
gomnam gharib 0 امام شهید شد سختی کشید که شما راه دین رو یاد بگیری راه انسان بودن رو یاد بگیری زیر بار ظلم نری . شما 24 ساعت شبانه روز هم اشک بریز گریه کن ولی کار هات بویی از حسینی بودن نبرده باشه چه فایده ؟ گریه فاکتور نیست و اجبارم نیست
مجتبی ازاد احسنت
یه کف مرتب برا مجی -
gomnam gharib 0 امام شهید شد سختی کشید که شما راه دین رو یاد بگیری راه انسان بودن رو یاد بگیری زیر بار ظلم نری . شما 24 ساعت شبانه روز هم اشک بریز گریه کن ولی کار هات بویی از حسینی بودن نبرده باشه چه فایده ؟ گریه فاکتور نیست و اجبارم نیست
مجتبی ازاد
حضرت صادق علیه السلام فرمودند: خدا حیا مى کند گریه کننده بر حسین ابن على علیه السلام را عذاب نماید.
حضرت زهرا علیها السلام فرمودند: هرگاه گریه کنندگان بر حسینم داخل بهشت شوند، من هم داخل بهشت میشوم
...
اینا منابع معتبرن خواستین منابعشونم میگم
منم نگفتم فقط گریه کنیم برای امام حسین ع
و اشک هایی که برای امام حسین ریخته میشه یه روز میبینیم که کجا کارسازمونن -
-
gomnam gharib 0 شما عزیزم کار خوبی میکنی و الگوهای درستی هم انتخاب کردی عزیزم
اما درست متوجه منظور من نشدی عزیزمM Tg
شاید -
رفیق پایه فقط سایه
-
مجتبی ازاد احسنت
یه کف مرتب برا مجیM Tg اره شخصیت من با شخصیت شما تفات الهام بخش هست
-
رفیق پایه فقط سایه
sina bigdeli سایه کیه کلک
-
M Tg جاست فرند
-
M Tg اره شخصیت من با شخصیت شما تفات الهام بخش هست
-
M Tg جاست فرند
-
M Tg
شیطون بلال شدی ها
-
چرا خیلیا میرن تیپ شخصیتی مخالف خودشون و موفق میشن به نظرتون؟
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg جاست فرند
چه ستی هم کردن
سینا و سایه
به بهM Tg شایعه پراکنی نکن