هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak نخند مسواک گرون میشه
کپی از امیرم -
مثلا من با خودم گفتم مگه ما طراح کم داریم؟
ولی کسی تولید نمیکنه
تولید کننده مگه کم داریم؟ ولی طراحهای خوب نیستن -
sina bigdeli میدونم کلا جنبه بالایی دارم زود بهم بر نمیخوره ولی میگم لامصب اینجا جاش نیست
@yasin-sheibak جاش بود که ...
-
ولی کسی تولید نمیکنه
تولید کننده مگه کم داریم؟ ولی طراحهای خوب نیستنgomnam gharib 0 بزن سخت نگیر
-
ولی کسی تولید نمیکنه
تولید کننده مگه کم داریم؟ ولی طراحهای خوب نیستنgomnam gharib 0 تو به اوضاع چیکار داری خودتو بسنج
-
مجتبی ازاد اقا شما واقعا بی ادبی ها
لطفا رعایت کن اینجا ی مکان عمومیه ن دورهمی پسرونهM Tg ب جان خودم اصلا بحث شوخی نیست و هیچ منظور بی ادبی نیست داخل پیام :| الان من که دو هزار کیلومتر از قزوین فاصله دارم تقصیرم چیه ؟ این بنده خدا عید میاد سمت ما یک تسبیح تو جیبشه همیشه بچه ایی حرف مفت میزد میدادیم دستش با تسبیح نوازشش میکردکلا تو جمع ما به این میشناسیم . حالا اگر بقیه جاها منطور بدی میده معذرت
-
از اینکه همه چی رو برای خودم پیچیده اش میکنم بدم میاد شاید یک نفر یک کلمه بگه ولی کلییی مدل معنا ازش برام به وجود میاد
-
@yasin-sheibak جاش بود که ...
sina bigdeli نبود حرفا مجتبی جمع باید پسرونه باشه دیو
-
مهشید حسن زاده 0 به قول خودت پایه ی همه ی دیوونگی هام و تنها کسی که خودِ خودِ واقعیم رو دیده
می خوام وقتی اومدی ببینی اینو و ذوق کنی خیلی الان دقیقا چهار روز میگذره از اون حالم️
«»اینم ایموجی نشونه
-
gomnam gharib 0 تو به اوضاع چیکار داری خودتو بسنج
@yasin-sheibak
مثال زدم
مثال زدنم به من نیومده نزنم بهتره -
sina bigdeli نبود حرفا مجتبی جمع باید پسرونه باشه دیو
@yasin-sheibak حکم لازم بود مجتبی
-
مجتبی ازاد اون تسبیح منو بیارین
Marzieh Abouei بمولا من پاک پاکم سمت من با تسبیح نیا بچه مظلومم
-
-
M Tg ب جان خودم اصلا بحث شوخی نیست و هیچ منظور بی ادبی نیست داخل پیام :| الان من که دو هزار کیلومتر از قزوین فاصله دارم تقصیرم چیه ؟ این بنده خدا عید میاد سمت ما یک تسبیح تو جیبشه همیشه بچه ایی حرف مفت میزد میدادیم دستش با تسبیح نوازشش میکردکلا تو جمع ما به این میشناسیم . حالا اگر بقیه جاها منطور بدی میده معذرت
مجتبی ازاد صحیح
-
gomnam gharib 0 بزن سخت نگیر
M Tg
همینه مشکلم اصلا ادم راحت گیری نیستم
سرگروه مسابقه ریاضی شده بودم
انقدررر به بچه ها گیر دادم و با دلایل منطقی بیچاره هارو راضی کردم که گریه اشون دراومده بود ولی رتبه اوردیم اونم اول
سخت گیرم خییلی زیاد
سخت پسندم خییلی زیاد -
مجتبی ازاد گوه خوردن بعد مرگ سحراب چ فایده
sina bigdeli صلوات الله هم ...
-
sina bigdeli صلوات الله هم ...
-
sina bigdeli سینا براس فلا
-
مجتبی ازاد صحیح
M Tg ابجی فلا
-
@کسی که منشنت نمیکنم و نمیای دیگه اینجا هرچقدر هم ادعا کنم هرچقدرم بخوام نمی تونم قوی باشم:)
مواظب خودت باش هرچند نمیای و نمیبینی