هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد حله جمع پسرونه باشه راحت باش نه اینجا
@yasin-sheibak داداش همه شوخی بود
-
@yasin-sheibak
ای کاش یک چیزی داشت به اسم هردو گزینه
چون هردش جالبن واسم
تولید بدون طراحی رو دوست ندارم طراحی بدون تولید روهم دوست ندارمgomnam gharib 0 من طراحی
-
Marzieh Abouei اگر سنش زیر 28 هست اون دنبال زن میگرده جدی نگیر اگر بالای 28 هست قبلش بهمن با چایی زده .حالش خوب نیست
مجتبی ازاد اون تسبیح منو بیارین
-
@yasin-sheibak داداش همه شوخی بود
sina bigdeli میدونم کلا جنبه بالایی دارم زود بهم بر نمیخوره ولی میگم لامصب اینجا جاش نیست
-
@yasin-sheibak نخند مسواک گرون میشه
کپی از امیرم -
@yasin-sheibak نخند مسواک گرون میشه
کپی از امیرم -
مثلا من با خودم گفتم مگه ما طراح کم داریم؟
ولی کسی تولید نمیکنه
تولید کننده مگه کم داریم؟ ولی طراحهای خوب نیستن -
sina bigdeli میدونم کلا جنبه بالایی دارم زود بهم بر نمیخوره ولی میگم لامصب اینجا جاش نیست
@yasin-sheibak جاش بود که ...
-
ولی کسی تولید نمیکنه
تولید کننده مگه کم داریم؟ ولی طراحهای خوب نیستنgomnam gharib 0 بزن سخت نگیر
-
ولی کسی تولید نمیکنه
تولید کننده مگه کم داریم؟ ولی طراحهای خوب نیستنgomnam gharib 0 تو به اوضاع چیکار داری خودتو بسنج
-
مجتبی ازاد اقا شما واقعا بی ادبی ها
لطفا رعایت کن اینجا ی مکان عمومیه ن دورهمی پسرونهM Tg ب جان خودم اصلا بحث شوخی نیست و هیچ منظور بی ادبی نیست داخل پیام :| الان من که دو هزار کیلومتر از قزوین فاصله دارم تقصیرم چیه ؟ این بنده خدا عید میاد سمت ما یک تسبیح تو جیبشه همیشه بچه ایی حرف مفت میزد میدادیم دستش با تسبیح نوازشش میکردکلا تو جمع ما به این میشناسیم . حالا اگر بقیه جاها منطور بدی میده معذرت
-
از اینکه همه چی رو برای خودم پیچیده اش میکنم بدم میاد شاید یک نفر یک کلمه بگه ولی کلییی مدل معنا ازش برام به وجود میاد
-
@yasin-sheibak جاش بود که ...
sina bigdeli نبود حرفا مجتبی جمع باید پسرونه باشه دیو
-
مهشید حسن زاده 0 به قول خودت پایه ی همه ی دیوونگی هام و تنها کسی که خودِ خودِ واقعیم رو دیده
می خوام وقتی اومدی ببینی اینو و ذوق کنی خیلی الان دقیقا چهار روز میگذره از اون حالم️
«»اینم ایموجی نشونه
-
gomnam gharib 0 تو به اوضاع چیکار داری خودتو بسنج
@yasin-sheibak
مثال زدم
مثال زدنم به من نیومده نزنم بهتره -
sina bigdeli نبود حرفا مجتبی جمع باید پسرونه باشه دیو
@yasin-sheibak حکم لازم بود مجتبی
-
مجتبی ازاد اون تسبیح منو بیارین
Marzieh Abouei بمولا من پاک پاکم سمت من با تسبیح نیا بچه مظلومم
-
@yasin-sheibak حکم لازم بود مجتبی
-
M Tg ب جان خودم اصلا بحث شوخی نیست و هیچ منظور بی ادبی نیست داخل پیام :| الان من که دو هزار کیلومتر از قزوین فاصله دارم تقصیرم چیه ؟ این بنده خدا عید میاد سمت ما یک تسبیح تو جیبشه همیشه بچه ایی حرف مفت میزد میدادیم دستش با تسبیح نوازشش میکردکلا تو جمع ما به این میشناسیم . حالا اگر بقیه جاها منطور بدی میده معذرت
مجتبی ازاد صحیح
-
gomnam gharib 0 بزن سخت نگیر
M Tg
همینه مشکلم اصلا ادم راحت گیری نیستم
سرگروه مسابقه ریاضی شده بودم
انقدررر به بچه ها گیر دادم و با دلایل منطقی بیچاره هارو راضی کردم که گریه اشون دراومده بود ولی رتبه اوردیم اونم اول
سخت گیرم خییلی زیاد
سخت پسندم خییلی زیاد