هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@zahra-zahraii سلام زری جونممممممممممممم
خوبی تو؟؟؟منو بیشتر دوس داری یا زریو؟
باز شرو شد
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 سیلاممم
خوبم تو چطوری -
@f-seif-0 تو همون نبودی قد کوتاهه بسکتبال بازی میکردی هی میگفتی خواستگار دارم خواستگار دارم که کلاس بزاری ؟
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini
ها نگا بسکتبال بازی میکنم ولی قدم کوتاه نیس اون تیکه دومتم خیلی سم بود من اصن خاستگار ندارم چون
اگه گفتمم احتمالن محض خنده بوده وگرنه کسایی ک منو میشناسن میدونن اهل کلاس گذاشتن نیستم اونم با خاستگاااااااااااااار :| -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بغل*
-
@zahra-zahraii
خدا شفاشون بده زودتر خوب بشن انشاءاللهنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 مرسی عزیزم
-
من هم گرفته بودم یه هفته پیش حدودا الان سر و مر و گنده نشستم اینجا
انشالله که چیزی نمیشه
دعا میکنم براشون -
مجتبی ازاد
چندوقت پیش پسره اومد حلالیت گرفت رفت
ثنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 یک بنده خدایی پا شد همه رو سلام و احوال پرسی کرد بجز من . خوبه
-
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg خالم کرونا شدید گرفته
عزیزم نگران نباش
کرونا یچیز معلمولیه همه میگیرن و اکثرن خوب میشن -
@f-seif-0 من داستان ارایش غلیظ و بچه همسایه رو هر از گاهی یادم میاد میخندم . گفتم حلال باشه
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اصلن فک نمیکنم چیز خنده داری باشه :|
بهتر اخراج شد عوضی -
@zahra-zahraii سلام زری جونممممممممممممم
خوبی تو؟؟؟منو بیشتر دوس داری یا زریو؟
باز شرو شد
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii چیشده؟
-
@fargol-sh خب اگر بتونی به کسی بگی که کنترلت کنه مثلا مامانت خیلی خوبه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh خب اگر بتونی به کسی بگی که کنترلت کنه مثلا مامانت خیلی خوبه
فردا قراره با مشاورم صحبت کنم
نه ببین من کلا اگه زیر ۷ .۸ ساعت بخونم میگم نخوندم
اینطوری نیست که اصلا نخونم ولی خب بد میخونم -
Parsa Amini
ها نگا بسکتبال بازی میکنم ولی قدم کوتاه نیس اون تیکه دومتم خیلی سم بود من اصن خاستگار ندارم چون
اگه گفتمم احتمالن محض خنده بوده وگرنه کسایی ک منو میشناسن میدونن اهل کلاس گذاشتن نیستم اونم با خاستگاااااااااااااار :|نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Parsa Amini
اگه گفتمم احتمالن محض خنده بوده وگرنه کسایی ک منو میشناسن میدونن اهل کلاس گذاشتن نیستم اونم با خاستگاااااااااااااار :|راست میگ پریسا دوس منو اذیت نکن
-
مجتبی ازاد اصلن فک نمیکنم چیز خنده داری باشه :|
بهتر اخراج شد عوضیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0
اومد توی یه تاپیک گفت که حلالش کنید و اون روز حالش خوب نبود و اون دختره رو فراموش کرده و داره مثل ادم درس میخونه -
من هم گرفته بودم یه هفته پیش حدودا الان سر و مر و گنده نشستم اینجا
انشالله که چیزی نمیشه
دعا میکنم براشوننوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار مرسی عزیزم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fargol-sh
دوستای قشنگم هستن معلومه عالیم
تو خوبی؟
اون قضیه چیشد اخر تصمیم گرفتی؟نچ
-
خوشم میاد فقط به همه گفته بودم که سرماخوردگیه اما تست خالم مثبت شده بود
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مجتبی ازاد
ثنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مجتبی ازاد
ثمن که همون روزم بخشیدمش کینه ای نیستم کلن :|
ولی خدا شفاش بده :|
اونروز فشارم به حدی افتاده بود که کل بدنم یخ زده بود و میلرزید -
Parsa Amini
اگه گفتمم احتمالن محض خنده بوده وگرنه کسایی ک منو میشناسن میدونن اهل کلاس گذاشتن نیستم اونم با خاستگاااااااااااااار :|@f-seif-0 به ولای علی خودتی دقیق یادمه
میگفتی یه پسره اومد خواستگاریم نمیدونم چطور شد پشیمون شد بعد نمیدونم دوباره چی شد بقران حتی عکستم ببینم قیافت یادم میاد