هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار فداتم من ک🥺
عاقا اینطوری میگین ادم نمیتونه بره که
یکم درگیر زندگیم اگه نبودم حلال کنید -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تنها چیزی ک هیچوقت برام مهم نبوده :|
-
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@fargol-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من اصن از قد کوتاه خوشم نمیاد
اما پسرای ایرانی چون کوتاهن میگن دختر باید قدش کوتاه باشه (خب شما خودت فنچی گلم)
در حالی ک قد بلند یکی از معیارای زیباییه تو کشورای دیگهخیلی ممنون :(((((
تو بحثت جداس اصن
بیا تو تنها فنچ من باش
گشنگم
من دوص صمیمیم هم کوتاهه
دیگه حالا به اون کوتاهی هم نیستم ولی خب به نظر خودم خوبه
چون به اندامم میخوره قدم (تعریف از خود نباشه)نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fargol-sh ولش کن اصن از این بحث کثیف بکشیم بیرون داشتم تولد میگرفتم
-
سلام
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
سلام علیکم -
@دختر-بهار فداتم من ک🥺
یکم درگیر زندگیم اگه نبودم حلال کنیدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa رمیسا داری میری؟
-
sina bigdeli
سلام علیکمنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 چطور متوری ؟
-
تنها چیزی ک هیچوقت برام مهم نبوده :|
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسِمان آبی سلام
چطورید
قد ؟ -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس آزاد شدن از زندانو دارم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو کلاس ما همههه قدبلتدا جلو نشستن مایی که قدمون کوتاه تره پشت نشستیم
-
@دختر-بهار فداتم من ک🥺
یکم درگیر زندگیم اگه نبودم حلال کنید -
مجتبی ازاد
اصلاااا قد کیلوچند؟.مهم اینه که عقل ادم بلند باشهنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 ببین دنیا همینه منی که قدم متوسط هست هم چون ملاک شوهر برای خانم ها رفته بالا تر مجبورم رفتم سر کار از پولم امپول رشد بزنم :| . دنیای کثیفی شده یارو قدش 150 هست طلب 185 به بالا میکنه خب الله اکبر یک چیز میگفتم به این
-
gomnam gharib 0 چطور متوری ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
خیلی ممنونم
شما خوب هستین؟ -
amir ahmadi سلام خوبین
احتمالا نتونم بیام دیگه
ولی حتما احوالتونو می پرسمromisa سلام خانوم یادمه شما جزوه شیمی آقای پویان نظر رو نوشته بودین منم کپیش کردم دستتون درد نکنه خیلی کمک کرد واقعا ممنون
-
sina bigdeli
خیلی ممنونم
شما خوب هستین؟نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 شکر منم خوفم
-
gomnam gharib 0 ببین دنیا همینه منی که قدم متوسط هست هم چون ملاک شوهر برای خانم ها رفته بالا تر مجبورم رفتم سر کار از پولم امپول رشد بزنم :| . دنیای کثیفی شده یارو قدش 150 هست طلب 185 به بالا میکنه خب الله اکبر یک چیز میگفتم به این
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد مجتبی قدت چنده؟
-
gomnam gharib 0 ببین دنیا همینه منی که قدم متوسط هست هم چون ملاک شوهر برای خانم ها رفته بالا تر مجبورم رفتم سر کار از پولم امپول رشد بزنم :| . دنیای کثیفی شده یارو قدش 150 هست طلب 185 به بالا میکنه خب الله اکبر یک چیز میگفتم به این
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
یعنی چی؟
یعنی طرف رو فقط به خاطر قیافش میخوان؟ -
romisa سلام خانوم یادمه شما جزوه شیمی آقای پویان نظر رو نوشته بودین منم کپیش کردم دستتون درد نکنه خیلی کمک کرد واقعا ممنون
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهParsa Amini همههه رو بشناس
یه وق یه جا اوا ابوئی هم دیدی منم
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
چی میخواستی بگی زری جونم؟ -
gomnam gharib 0 شکر منم خوفم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 چرا چت ها پاک شد