هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
مجتبی ازاد لپ تاپم شاد نداره انشالله فردا
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
مجتبی ازاد لپ تاپم شاد نداره انشالله فردا
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
مجتبی ازاد اره
-
مجتبی ازاد اره
این پست پاک شده! -
مجتبی ازاد اره
sina bigdeli بدو کپی کن تا مریم خانم نیومده یک یکمون رو ...
-
این پست پاک شده!
sina bigdeli اینا رو نذار تهش به اخراج ختم میشه
-
sina bigdeli بدو کپی کن تا مریم خانم نیومده یک یکمون رو ...
مجتبی ازاد حلع
-
sina bigdeli اینا رو نذار تهش به اخراج ختم میشه
@امیرمسعود-جعفری اوکی
-
4 ماه گذشت. داریم میرسیم به اخرای راه. 6 تا فرسنگ با راه ابریشم اومدیم. 3 تا مونده. 9 هفته. و بعدش خودمونیم
یکم سختمه بخوام باور کنم داریم میرسیم به اخرای راه و قسمتای سخت و مهم راه. دارم به روزای اول فکر میکنم که میرفتم تستای تابع و فشار رو میزدم. هر از گاهی بیکار میشم ، چرک نویسای اون تایم هام رو برمیدارم فقط نگاهشون میکنم. نوستالژی قشنگین
هنوز استرسی ندارم براش و اینش یکم ترسناکه
-
شب بخیر
-
@yasin-sheibak
گلودرد
معده درد
سردرد
تب
دعوا کردن یک نفر با من درمقابل منم سکوت کردم
خراب کردن امتحان زیستم
جواب کارنامه ها
من حتی ۱۹ هم میشدم یک درسمو میگفتن چرا ۱۹ شدی ادبیات ۱۹/۵ شدم مادرم میگه توهیچ وقت ۲۰ نمیشی حالا که زیستمو گند زدم چه خاکی کنم تو سرم؟؟؟gomnam gharib 0
این حجم از حرص خوردن چراست؟ -
4 ماه گذشت. داریم میرسیم به اخرای راه. 6 تا فرسنگ با راه ابریشم اومدیم. 3 تا مونده. 9 هفته. و بعدش خودمونیم
یکم سختمه بخوام باور کنم داریم میرسیم به اخرای راه و قسمتای سخت و مهم راه. دارم به روزای اول فکر میکنم که میرفتم تستای تابع و فشار رو میزدم. هر از گاهی بیکار میشم ، چرک نویسای اون تایم هام رو برمیدارم فقط نگاهشون میکنم. نوستالژی قشنگین
هنوز استرسی ندارم براش و اینش یکم ترسناکه
amirmohammad shakeri خوشبحالت از اول بودی من هنوز همه فرسنگ یکم جز فیزیک که اخرای دو هستم . فکر کنم تا کنکور بمونه
-
اونقدری نوبت اول کوتاهی کردم که حتی از خودم خجالت بکشم...
امیرمسعودجعفری که درس خوندنش و پشت کارش زبانزد همه بود حالا...
ولی...
ولی نوبت دوم یه امیرمسعود دیگه میشم
انگار این نمرات نوبت اول که حتی هنوز چاپ هم نشدن یه تلنگری بود تا بفهمم انقدر آسون نگیرم و بیخیال نباشم و واسه هدفی که تعیین کردم بجنگم... -
Mehrsa 14
به به
سیلام گلی 🤍
حس میکنم یه حس ماورایی دارم
وقتی تو دلی ایگنوره و منشنی برام نمیاد،دقیقا همون صفحه ای و باز میکنم ک یکی منشنم کردهو این خوبه
مام خوبیم و خوشیم و سلامتیم
شما خوبی و خوشی و سلامتی؟ولی در کل اگ تو دلی منشن کردی و ج ندادم بدون ندیدم سریع یه آنتن بزن تو تاپیک درسی بگو بیا اینور میام اینور