هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
شما هیچ چیزی از جزئیات اون اتفاق نمیدونی پشت صحنه چیزی نگو ؛gomnam gharib 0 خودم طرفدار سپاهم ولی خب هر نوری یک قسمت تاریک داره .
-
شما از بچگی تو کار سیاست هستی من از وقتی که به دنیا اومدم دقیقا تو وسط میدونم
-
gomnam gharib 0 خودم طرفدار سپاهم ولی خب هر نوری یک قسمت تاریک داره .
مجتبی ازاد
شما نمیدونی چیشده
یک فاجعه بود خیییلی بحث بزرکتراز اون چیزیه که مردم ما فکرشو میکنن -
مجتبی ازاد
پاکش کنgomnam gharib 0 بخدا مجوز داره جوش نخور .
-
ما اجازه نداریم توضیح بدیم بگیم چیشد
به وقتش متوجه میشید که داستان از چه قرار بوده و چیشد -
gomnam gharib 0 بخدا مجوز داره جوش نخور .
مجتبی ازاد
من کاری به مجوز ندارم
فرستادن عکس یکسری از اسلحه ها غیرقانونیه -
مجتبی ازاد
شما نمیدونی چیشده
یک فاجعه بود خیییلی بحث بزرکتراز اون چیزیه که مردم ما فکرشو میکننgomnam gharib 0 من خیلی چیزا رو میدونم . جاش نیست (سکوت من از خنده تلخ غم انگیز تر است )
-
مجتبی ازاد
من کاری به مجوز ندارم
فرستادن عکس یکسری از اسلحه ها غیرقانونیهgomnam gharib 0 اری میدونم ولی تفنگ شکاری نیست .
-
ما اجازه نداریم توضیح بدیم بگیم چیشد
به وقتش متوجه میشید که داستان از چه قرار بوده و چیشدgomnam gharib 0 ما نگو زشته :| پدرت حالا حدس میزنم کجا کار کنه انشالله همکارش میشم ولی خب خودت فکر نکنم جایی باشی که ما میگی :|
-
gomnam gharib 0 من خیلی چیزا رو میدونم . جاش نیست (سکوت من از خنده تلخ غم انگیز تر است )
مجتبی ازاد
ما بیشتر ولی خب واقعا جاش نیست -
gomnam gharib 0 ما نگو زشته :| پدرت حالا حدس میزنم کجا کار کنه انشالله همکارش میشم ولی خب خودت فکر نکنم جایی باشی که ما میگی :|
مجتبی ازاد
نه فقط پدرم چندین نفر دیگه هم هستن و خب اونا بهمون میگن چیشده
یه جورایی ما یه خانواده سری هستیم و مثلا یکسری چیزا که تو خونمون گفته میشه همونجاهم خاک میشه -
متاسفانه تازگیا برای ترور کردن دیگه خود فرد رو نمیکشن کل خانواده رو یه جا میبرن هوا
-
مجتبی ازاد
نه فقط پدرم چندین نفر دیگه هم هستن و خب اونا بهمون میگن چیشده
یه جورایی ما یه خانواده سری هستیم و مثلا یکسری چیزا که تو خونمون گفته میشه همونجاهم خاک میشهgomnam gharib 0 خب الان اومدی ایجا جار زدی که خانوادتون چیکاره هستن و ... با توجه به اینکه راحت میشه اکانت های این سایت رو زد و به ای پی ها و ادرس ها دسترسی پیدا کرد . یکم خیلی ناشی بازی نکردی ؟ :| هی میگم ول کن ول نمیکنی اینم دست گلت
-
یکی از همکارای بابام رو یک سپاهی معمولی بودن واقعا با خانواده رفتن کربلا با خودشون گوشی لمسی بردن
بعد ردشونو زدن و خب تو یک سفر به مکه غیب شدن -
@zahra-zahraii بیا ما از گوشه بریم سمت اینا نریم که وا ویلاست
-
gomnam gharib 0 خب الان اومدی ایجا جار زدی که خانوادتون چیکاره هستن و ... با توجه به اینکه راحت میشه اکانت های این سایت رو زد و به ای پی ها و ادرس ها دسترسی پیدا کرد . یکم خیلی ناشی بازی نکردی ؟ :| هی میگم ول کن ول نمیکنی اینم دست گلت
مجتبی ازاد
نه دیگه پدر من معمولیه مثل خیلیای دیگه -
من میدونم تا کجا میتونم بگم یعنی خب پدرم بهم گفته که تا کجاشو میتونم بگم
-
از تشنگی تلف شدم
-
یکی از همکارای بابام رو یک سپاهی معمولی بودن واقعا با خانواده رفتن کربلا با خودشون گوشی لمسی بردن
بعد ردشونو زدن و خب تو یک سفر به مکه غیب شدنgomnam gharib 0 خواهرم ببخشید میگم . زیپ دهنو بکش شک نکن اون خانواده دختری مث شما داشته . رک میگم ساکت باش