هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@afshani در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan نه 8برروی 12
من اشتباه محاسباتی داشتم 8 بر روی 12 درسته الان توضیح کامل رو میدم بهتون
-
@dr-sobhan نه 8برروی 12
کودوم جلسه کودوم استاد درس داده ؟
-
@dr-sobhan نه 8برروی 12
من اشتباه محاسباتی داشتم 8 بر روی 12 درسته الان توضیح کامل رو میدم بهتون
-
-
-
@dr-sobhan جلسه دوم (قسمت اول احتمال)سه سوال اخر کلاس سه تاشو گیج شدم ولی این از همه بدتر
یه پیام تو خصوصی میشه ب من بدید ؟
-
@dr-sobhan یک سکه ویک تاس را باهم پرتاب میکنیم احتمال اینکه تاس کمتر از 3بیاید یا سکه رو نیاید
خوب گفتیم یا یعنی U
کل حالات هم میشه2*6=12
بعداستاد از راه شکل توضیح دادن از راه فرمول هم توضیح دادن امت من هیچ کدوم متوجه نشدم چندبار هم نگاه کردم بلد نیستم چطور عکس بفرستم وگرنه عکسشو می فرستادم -
@dr-sobhan ووووووای اگه نمی تونین ولش اشکال نداره
سوالشون آسون تر از این حرفاست ببخشید من فقط برم اول دقیق ببینم سوال و آقای امینی چی میگن میام توضیح میدم براتون
-
@dr-sobhan ووووووای اگه نمی تونین ولش اشکال نداره
سوالشون آسون تر از این حرفاست ببخشید من فقط برم اول دقیق ببینم سوال و آقای امینی چی میگن میام توضیح میدم براتون
-
@dr-sobhan باش تشکر مرسی منم نمازم بخونم بعد میام باز تشکر
التماس دعا
-
@dr-sobhan یک سکه ویک تاس را باهم پرتاب میکنیم احتمال اینکه تاس کمتر از 3بیاید یا سکه رو نیاید
خوب گفتیم یا یعنی U
کل حالات هم میشه2*6=12
بعداستاد از راه شکل توضیح دادن از راه فرمول هم توضیح دادن امت من هیچ کدوم متوجه نشدم چندبار هم نگاه کردم بلد نیستم چطور عکس بفرستم وگرنه عکسشو می فرستادم@afshani
طبق جدول اقای امینی راد : سوال گفته حالت اول اینکه تاس کمتر از 3 بیاید . که 1و2 هست
یعنی میشه (1،رو)(1،پشت) (2،رو)(2،پشت) که ایشون بجاش اون مهره ها رو میذارن تو جدول .
خب نوشته یا سکه رو نیاید .
که میشود (1،پشت) (2،پشت) و .... (6،پشت)
که اینجا انگار دوبار (1،پشت) (2،پشت) رو نوشتیم پس باید کم کنیم ! این دوتا رو یعنی حساب نمیکنیم پس میشود 8 تا کلا .
اگه اگه نگاه کنید اقای امینی راد دارن مهره میذارن در جدول .یعنی انگار دو تا مهره گذاشتن در (1، و پشت ) (2،پشت)
در شکل پایین مشخص کردم که اقای امینی راد برای اون دو دایره سیاه هر کدام دومهره گذاشت که انگار اشتراکشون حذف میشه
-
@afshani
ببینید توی این سوال سوال بعدیش فقط مفهوم (( یا ))و ((و )) میخوایم متوجه شیم
ازاونجایی ک علم ریاضی علمیه ک تو زندگی هم کاملا بدرد بخوره میخوام برات یه مثالی بزنم
من میخوام برم یه جا مهمونی میزبان از من میپرسه چ غذایی درست کنم من بهش میگم
حالت اول : قرمه سبزی و کتلت : میزبان اگه میخواد ب حرف من گوش بده باید هر دوتاشو بباهم درست کنه
حالت دوم : قرمه سبزی یا کتلت : میزبان میتونه قرمه سبزی درست کنه میتونه کتلت درست کنه میتونه هم میزبان خوبی باشه هر دوتا رو درست کنه در هر 3 حالت کاری ک من خواستم رو انجام داده
تا اینجا مفهوم (( و ))و((یا )) رو با مثال توضیح دادم
فقط یه چیز دقت کن توی احتمالات چرا وقتی اجتماع میگیریم بعدش یبار منهی اشتراک میکنیم ؟
دلیلش اینه ک وقتی اجتماع میگیریم دو بااااار قسمت مشترکشون شمرده میشه مثلا
مجموعه a و b توی عدد 3 اشتراک دارن وقتی ما میگیم مجموعه a به علاوه مجموعه b عدد 3 رو دوبار شمردیم بخاطر همین وقتی اجتماع میگیریم یبار منهی اشتراکشون رو انجام میدیم -
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بفرما
.:))))))))
-
@afshani
توی این سوال چون با شکلشو دوستمون برات توضیح داده من فرمولشو توضیح میدم
a : احتمال اینکه تاس کمتر از 2 باشه یک شیشمه
b : احتمال اینکه سکه پشت باشه یک دومه
سکه و تاس هم بر هم اثری ندارن (مستقل از همند ) پس اشتراکشون میشه ضرب احتمال دوتاشون در هم دیگه (اینو جلو تر میخونید اگه باهاش مشکل داشتید اصلا نگران نباشید جلوتر مفصل آقای امینی توضیح میدن احتمال مستقل رو )
حالا احتمال a اجتماعش با b رو هم ک بلدیم : احتمال a به علاوه احتمال b منهی احتمال اشتراکشون -
بفرما
بفرما
خوشبحالتون شما زرشک پلو با مرغ میخورین
ما خودمون غذا میخریم شونصدتا منت میزارن سرمون هعی -
-