هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری من دیگه شناختمت
اون کسی ک با بلماسکه تو مهمونی بود قطعا ت بودیsina bigdeli من نبودم من یه پلیسم توی اون گروه سفارت تو رو به عنوان نفوذی فرستادم الآنم همون پرویز آقای شما حکمش اومده
تو هم چون گند کاری زیاد داشتی ولی با پلیس همکاری کردی بخشیده میشی -
amir ahmadi
چرا؟
@ftm-montazeri مقایسه کنی فیلماشو با بقیه کارگردانای ایرانی میبینی سطح خوبی ارائه نمیده
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنری -
Hhh Hh نه پهلوانان نوستالژیک هست منم رای مثبت دادم بخاطر خاطره های روز جمعه صبح که باهاش داشتم
مجتبی ازاد
نه
منم خوشم اومد که ی انیمیشن ایرانی در صدر قرار گرفته
ولی اولش واقعا تعجب کردم همش داشتیم لینک و چک میکردیم که درست باشه -
0-0ftm موافقم
amir ahmadi نمیگم چطوری
ولی خب چخبر
سالمی سلامتی؟ -
amir ahmadi ولی خب داداش ندیدم تو هیچ کامینیوتی اتک بگن بریم رای منفی بدیم به پهلوانان :|
مجتبی ازاد به بریکینگ دادن یه زمانی
-
@ftm-montazeri مقایسه کنی فیلماشو با بقیه کارگردانای ایرانی میبینی سطح خوبی ارائه نمیده
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنریamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شوخی دیگه؟؟
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنری
مگه اصغر فرهادیه
-
sina bigdeli من نبودم من یه پلیسم توی اون گروه سفارت تو رو به عنوان نفوذی فرستادم الآنم همون پرویز آقای شما حکمش اومده
تو هم چون گند کاری زیاد داشتی ولی با پلیس همکاری کردی بخشیده میشی@امیرمسعود-جعفری خوبع همه رو ندونستن
میگم برا چی بخشیدن -
مجتبی ازاد و اونوقت میگی سینما نداریم...
عالیه عالی
مرسیamir ahmadi
سلام دایی خوبین؟
اینو دیدم سوال شد. یعنی به نظرتون سینمای ما فیلماش قشنگه؟ من کلا اهل فیلم نیستم زیاد ولی راستش اینطور فکر را یه سریام خوبن واقعا ولی کلی -
@امیرمسعود-جعفری دیزی اوگوشت . چلومرغ کشک زرد ماکرونی .قرمه سبزی به سبک مادربزرگا . و ... اینا رو بلد نباشه هیچی اسمش دختر نیست
مجتبی ازاد
هر روز زنگ میزنه از پیتزا فروشی سر کوچه پیتزا بیارن خونه رو هم به هم میزنم و میگه خودم پیتزا درست کردم
-
مجتبی ازاد
هر روز زنگ میزنه از پیتزا فروشی سر کوچه پیتزا بیارن خونه رو هم به هم میزنم و میگه خودم پیتزا درست کردم
@امیرمسعود-جعفری در این حد
-
@امیرمسعود-جعفری خوبع همه رو ندونستن
میگم برا چی بخشیدنsina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگم برا چی بخشیدنهمه رو میدونند
حتی میدونند بهاره رهنما رو به عنوان گروگان گرفتی که از شوهر سابقش باج بگیری -
amir ahmadi نمیگم چطوری
ولی خب چخبر
سالمی سلامتی؟0-0ftm مرسی
نه کرونا هم گرفتم
-
amir ahmadi
سلام دایی خوبین؟
اینو دیدم سوال شد. یعنی به نظرتون سینمای ما فیلماش قشنگه؟ من کلا اهل فیلم نیستم زیاد ولی راستش اینطور فکر را یه سریام خوبن واقعا ولی کلی -
@امیرمسعود-جعفری در این حد
sina bigdeli من نه اون طرف مقابل که مجتبی میگه
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شوخی دیگه؟؟
و فیلماش بیشتر جنبه سیاسی دارن تا هنری
مگه اصغر فرهادیه
@ftm-montazeri نه جدی میگم
اصغر فرهادی کی سیاسی ساخت؟ -
مجتبی ازاد
نه
منم خوشم اومد که ی انیمیشن ایرانی در صدر قرار گرفته
ولی اولش واقعا تعجب کردم همش داشتیم لینک و چک میکردیم که درست باشهHhh Hh ببین بقول امیر حسین صدر بودن ملاکش امتیاز نیست این اثر فقط بخاطر اینکه بچگی چندین میلیون نفر رو ساخته رفته بالا و حقش هست در بین نوستالژیک ها رتبه بندی بشه حالا بیایم بگیم پس چون 10 گرفت یعنی بهترینه حرف غلطی هست . پس دمون سیلر و جوجوتسو و اتک و یا این ارکین پایینترش قرار میگیرن . ایا این منطقیه ؟
-
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
میگم برا چی بخشیدنهمه رو میدونند
حتی میدونند بهاره رهنما رو به عنوان گروگان گرفتی که از شوهر سابقش باج بگیری@امیرمسعود-جعفری داداش گروگان گرفتن اون بنز 6 چرخ می خواد
باز طرلان رو می گفتی ی چیزی