هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
نه
منم خوشم اومد که ی انیمیشن ایرانی در صدر قرار گرفته
ولی اولش واقعا تعجب کردم همش داشتیم لینک و چک میکردیم که درست باشهHhh Hh ببین بقول امیر حسین صدر بودن ملاکش امتیاز نیست این اثر فقط بخاطر اینکه بچگی چندین میلیون نفر رو ساخته رفته بالا و حقش هست در بین نوستالژیک ها رتبه بندی بشه حالا بیایم بگیم پس چون 10 گرفت یعنی بهترینه حرف غلطی هست . پس دمون سیلر و جوجوتسو و اتک و یا این ارکین پایینترش قرار میگیرن . ایا این منطقیه ؟
-
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری خوبع همه رو ندونستن
میگم برا چی بخشیدنهمه رو میدونند
حتی میدونند بهاره رهنما رو به عنوان گروگان گرفتی که از شوهر سابقش باج بگیری@امیرمسعود-جعفری داداش گروگان گرفتن اون بنز 6 چرخ می خواد
باز طرلان رو می گفتی ی چیزی
-
مجتبی ازاد 3 سال اول برا برنج شفته اماده باش
sina bigdeli :| بیااااااا من سرمو بزنم زنی بگیرم که برنج شفته بخوردم بده . 20 خورده ای سال دست پخت ننم و ننه بزرگم خوردم بعد با برنج شفته کنار بیام . ؟؟
-
Hhh Hh ببین بقول امیر حسین صدر بودن ملاکش امتیاز نیست این اثر فقط بخاطر اینکه بچگی چندین میلیون نفر رو ساخته رفته بالا و حقش هست در بین نوستالژیک ها رتبه بندی بشه حالا بیایم بگیم پس چون 10 گرفت یعنی بهترینه حرف غلطی هست . پس دمون سیلر و جوجوتسو و اتک و یا این ارکین پایینترش قرار میگیرن . ایا این منطقیه ؟
مجتبی ازاد
اینکه صد درصد -
@امیرمسعود-جعفری داداش گروگان گرفتن اون بنز 6 چرخ می خواد
sina bigdeli آهان ترلان پروانه هم به قصد کشت زده بودیش به نیت پوتک ۱۳ میلیارد اخاذی کرده بودی
-
@ftm-montazeri نه جدی میگم
اصغر فرهادی کی سیاسی ساخت؟amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اها:/
اصغر فرهادی کی سیاسی ساخت؟
حتما که نباید کلمه سیاست وسط فیلم باشه
-
0-0ftm مرسی
نه کرونا هم گرفتم
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm مرسی
نه کرونا هم گرفتم
اوضاع بده پس
خوب شی زودتر
فیلم ببین حال کن .پادکست درسی گوش بده
(هر آنچه ب عاطی گفتم) -
sina bigdeli :| بیااااااا من سرمو بزنم زنی بگیرم که برنج شفته بخوردم بده . 20 خورده ای سال دست پخت ننم و ننه بزرگم خوردم بعد با برنج شفته کنار بیام . ؟؟
مجتبی ازاد داداش بیا ببینیم اول کسی بهت زن میده
حالا ب اون جای داستانم میرسیم
-
مجتبی ازاد
اینکه صد درصدHhh Hh جوجوتسو سنمایی به اسم زیرو داده بیرون کسی تو ایران نگرفتش . من ببینم راه پرداختی چیزی داشته باشه میرم میخرمش تو اپارات یا نماشا اپلود میکنم .
-
sina bigdeli آهان ترلان پروانه هم به قصد کشت زده بودیش به نیت پوتک ۱۳ میلیارد اخاذی کرده بودی
@امیرمسعود-جعفری من رو جنس مخالف صدامم بالا نمی برم
تحمت نزن ملعون
-
@امیرمسعود-جعفری داداش گروگان گرفتن اون بنز 6 چرخ می خواد
sina bigdeli داداش رول پلی بازی میکنید چی ؟
-
sina bigdeli داداش رول پلی بازی میکنید چی ؟
مجتبی ازاد هاا؟
-
@امیرمسعود-جعفری من رو جنس مخالف صدامم بالا نمی برم
تحمت نزن ملعون
sina bigdeli با اون پرویز دماغ عملی رفته بودی
طوری نیست همش بخشیده شده -
مجتبی ازاد
هر روز زنگ میزنه از پیتزا فروشی سر کوچه پیتزا بیارن خونه رو هم به هم میزنم و میگه خودم پیتزا درست کردم
@امیرمسعود-جعفری هی خدا . ها راستی امشب گوشت مرغ و تخم بلدرچین برداشتم با پنیر پیتزا خلاقیت رو پاشیدم تو غذا یک ساندیوج نامبر وان با سس مایونز درست کردم . برگام ریخت
-
sina bigdeli با اون پرویز دماغ عملی رفته بودی
طوری نیست همش بخشیده شده@امیرمسعود-جعفری بگم با سحر کجا بودی یا زوده
-
amir ahmadi
سلام دایی خوبین؟
اینو دیدم سوال شد. یعنی به نظرتون سینمای ما فیلماش قشنگه؟ من کلا اهل فیلم نیستم زیاد ولی راستش اینطور فکر را یه سریام خوبن واقعا ولی کلیMehrsa 14 ببین اشتباهی که ملت میکنن میدونی چیه
میان سینمای ایران رو با هالیوود مقایسه میکنن یا با اروپا مقایسه میکنن
بابا جان سینمای ایران یه دونهس
شما هالیوود رو ببین بازیگر از همه جایی هست داخلش همه جاااااا...اون همه امکاناتتتتتت
پس اولا سینمای کشور ها رو با کشور مقایسه کنید مثلا انگلیس مثلا دانمارک فرانسه و...
دوما شما سینمای هر کشوری رو بیاری کارای ضعیفش خیلی بیشترن تا کارای خوبش
اینجا هم همینطور
کار خوب قبلا بیشتر داشتیم ولی الانشم سالی حداقل ۵تا کار ناب داره -
@امیرمسعود-جعفری هی خدا . ها راستی امشب گوشت مرغ و تخم بلدرچین برداشتم با پنیر پیتزا خلاقیت رو پاشیدم تو غذا یک ساندیوج نامبر وان با سس مایونز درست کردم . برگام ریخت
مجتبی ازاد فر نخورد؟بدون بابلیس فر بخوره از ریختن امتیازش بیشتره
-
مجتبی ازاد به بریکینگ دادن یه زمانی
amir ahmadi برکینگ و گیم افت... تو برنامم بود خورد به کنکور نشد ببینم بچه ها هم هر روز میان تعریف میکنن ازش
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اها:/
اصغر فرهادی کی سیاسی ساخت؟
حتما که نباید کلمه سیاست وسط فیلم باشه
@ftm-montazeri خب اسم فیلم رو بگو