هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
lale پس صد رحمت به قلمچی.سطح دانش آموزاش خیلی بالاتره پس
گزینه 2 فاجعـــــــــــه س ظاهراآره تقریبا تو گزینه دو هیچ قبولی ای نداریم تو کنکور همهه بچهای قلم چین :|
بابا دیگه سال کنکورتونه ! ب این تبلیغات تلوزیونی اینقدر بها ندید ! ب آزمون نیست ک ب تلاش خود شخصه ! گزینه دو مگه کم قبولی میده ؟ چند نفر همین کنکور 96 رفتن گزینه دو قبول شدن ؟ من و خیلی های دیگه از همین بچهای آلا رفتیم قلم چی قبول شدیم ؟ -
گزینه 2 فاجعـــــــــــه س ظاهراآره تقریبا تو گزینه دو هیچ قبولی ای نداریم تو کنکور همهه بچهای قلم چین :|
بابا دیگه سال کنکورتونه ! ب این تبلیغات تلوزیونی اینقدر بها ندید ! ب آزمون نیست ک ب تلاش خود شخصه ! گزینه دو مگه کم قبولی میده ؟ چند نفر همین کنکور 96 رفتن گزینه دو قبول شدن ؟ من و خیلی های دیگه از همین بچهای آلا رفتیم قلم چی قبول شدیم ؟ -
-
-
بیخیال بابا ........
-
time در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan جان نداره
حال ندارم توضیح بدم
همینجوری مرامی قبول کنیک ساعت توضیح دادم ک ول کنید این حرفا رو اومدی میگی آره همه کانونین ؟ :|
-
@dr-sobhan این بحث تموم شده س.
دوباره سر بحث رو باز میکنین ، نمیدونم میخواید چیو ثابت کنین.
من چیزی نگفتم ک به همه برخورده!
اکثر رتبه های گزینه2 رو سرچ کنین قلمچی هم بودن.
شما قبول نشدید مشکل قلمچیه؟ یا اونی که قبول شده از خوبی قلمچیه؟@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan این بحث تموم شده س.
دوباره سر بحث رو باز میکنین ، نمیدونم میخواید چیو ثابت کنین.
من چیزی نگفتم ک به همه برخورده!
اکثر رتبه های گزینه2 رو سرچ کنین قلمچی هم بودن.
شما قبول نشدید مشکل قلمچیه؟ یا اونی که قبول شده از خوبی قلمچیه؟دلم برای میلاد تنگ شده بود
رفتم پیجش آخرین پیامشو باز کردم نمیخوام بحثی رو وا کنم
ولی این پیام شما برام جالب بود ! سطح بچهای گزینه دو پایین نیست
در مورد اینکه طرف تو قلم چی هم هست باید بگم تو حتی یهه آزمون قلم چی شرکت کنی قبول بشی مینویسن جزو شاگرداشون بود -