هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan خوبه والا... من بهونه رفتن شدم؟؟؟ من اصن حرفی با ایشون داشتم؟
عجیبه والاااا...زهرا از جای دیگه عصبانی ای میخوای رو من خالی کنی ؟ اگه رو من خالی کنی آروم میشی بیا پی وی هر چی دلت میخواد هر حرف زشتی ک بلدی بزن آروم شی !!! من چی گفتم یهو داغ کردی ؟
-
@dr-sobhan خوبه والا... من بهونه رفتن شدم؟؟؟ من اصن حرفی با ایشون داشتم؟
عجیبه والاااا...زهرا از جای دیگه عصبانی ای میخوای رو من خالی کنی ؟ اگه رو من خالی کنی آروم میشی بیا پی وی هر چی دلت میخواد هر حرف زشتی ک بلدی بزن آروم شی !!! من چی گفتم یهو داغ کردی ؟
@dr-sobhan چه ربطی داره. تا حالا اینجا ب کسی بی احترامی نکردم که شما دومیش باشید.
پی وی کسی هم نرفتم فحش بدم با اینکه خیلیا بهم فحش دادن
عصبانی نبودم و نیستم
پیام شما رو دیدم اومدم جوابتونو دادم وگرنه داشتم تو تاپیک دیگه ب یکی توضیح میدادم -
حیف همیارم وگرنه منم میرفتم از آلا واقعا اون رفاقته بین همه اعضابدجور بهم ریخته ولی شدیدا ترجیح میدم تا چند روز اصلا تو هیچ صحبتی نباشم طبق همون حرفم 11 ب بعد میام سوالات درسی بچها رو جواب میدم
خدافظ دوستان -
@dr-sobhan چه ربطی داره. تا حالا اینجا ب کسی بی احترامی نکردم که شما دومیش باشید.
عصبانی نبودم و نیستم
پیام شما رو دیدم اومدم جوابتونو دادم وگرنه داشتم تو تاپیک دیگه ب یکی توضیح میدادم@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عصبانی نبودم و نیستم
پیام شما رو دیدم اومدم جوابتونو دادم وگرنه داشتم تو تاپیک دیگه ب یکی توضیح میدادمببخشید قصد جسارت ندارم ولی لحنتون انگار تنده :|
-
عصبانی نبودم و نیستم
پیام شما رو دیدم اومدم جوابتونو دادم وگرنه داشتم تو تاپیک دیگه ب یکی توضیح میدادمببخشید قصد جسارت ندارم ولی لحنتون انگار تنده :|
setare1999 برداشت شماس
والا چند نفر به یه نفر
رحم کنین:) -
setare1999 برداشت شماس
والا چند نفر به یه نفر
رحم کنین:)@zahra_asd در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
setare1999 برداشت شماس
والا چند نفر به یه نفر
رحم کنین:)تموم کنین این بحث و دیگه
-
setare1999 برداشت شماس
والا چند نفر به یه نفر