ددلاین /گزارش نیمروزی/
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
تا الان ۲۵دقیقه مطالعه داشتم
احتمالا تا امشب حداکثر ۴ساعت مطالعه کنم(کار برام پیش اومده)
-
سلام
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh سلام منم ی 35 دقیقه شد نمیدونم چرا تا میخوام ی کار جدید کنم مریض میشم
نظرت چیه باکسی گزارش بدیم برای اینکه غرق در گوشی نشیم هر 3 ساعت فقط مثلا میایم میگیم من تو 3 ساعت میخوام 2:30 بخونم یعنی هر 1:15 /15 دقیقه استراحت کنم
و درسایی که میخوایم بخونیم و تعداد تست حداقلی که باید بزنیم مشخص میکنیم -
سلام
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh هدف گذاری من برای 3 تا 6
2:30 مطالعه زیست و 20 تست فصل 5 دوازدهم -
Hhh Hh سلام منم ی 35 دقیقه شد نمیدونم چرا تا میخوام ی کار جدید کنم مریض میشم
نظرت چیه باکسی گزارش بدیم برای اینکه غرق در گوشی نشیم هر 3 ساعت فقط مثلا میایم میگیم من تو 3 ساعت میخوام 2:30 بخونم یعنی هر 1:15 /15 دقیقه استراحت کنم
و درسایی که میخوایم بخونیم و تعداد تست حداقلی که باید بزنیم مشخص میکنیمنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour
خوبه
از شنبه شروع کنیم؟ -
zahra zhalehpour
خوبه
از شنبه شروع کنیم؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط zahra zhalehpour انجام شدهHhh Hh معلوم نیست تا شنبه چ اتفاقی بیفته من الان حالم خوبه اگر 3 تا 6 هم روال پیش بره همین امروز عصر شروع میکنم یعنی تا ربع ساعت دیگه انشالا
تو هم ی هدف گذاری کن سعی خودت بکن انجامش بدی -
Hhh Hh معلوم نیست تا شنبه چ اتفاقی بیفته من الان حالم خوبه اگر 3 تا 6 هم روال پیش بره همین امروز عصر شروع میکنم یعنی تا ربع ساعت دیگه انشالا
تو هم ی هدف گذاری کن سعی خودت بکن انجامش بدینوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour
من بعد از اذون(حدود ساعت ۶) باید برم جایی فکر کنم ۲ساعتی طول بکشه
پس ساعت ۳ تا ۶ رو میتونم ۲ساعتی رو بخونم
۴فیلم شیمی + پیش آزمون(۲۵سواله) + مرور -
zahra zhalehpour
من بعد از اذون(حدود ساعت ۶) باید برم جایی فکر کنم ۲ساعتی طول بکشه
پس ساعت ۳ تا ۶ رو میتونم ۲ساعتی رو بخونم
۴فیلم شیمی + پیش آزمون(۲۵سواله) + مروردانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh احتمالا منم حالا همین 3 ساعتمون تلف نشه تا بعدش
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام وقت همگی بخیر
امروز کلا روز استراحت من بود ولی خب من بهتون میگم که چیکارکنید که بتونید کارتون رو انجام بدین -
سلام وقت همگی بخیر
امروز کلا روز استراحت من بود ولی خب من بهتون میگم که چیکارکنید که بتونید کارتون رو انجام بدیندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam بفرمایید
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک پوشه تهیه کنید
و هر قسمت پوشه رو به این چیزایی که میگم اختصاص بدین
یک قسمت برای ارزیابی
یک قسمت برای برنامه
یک دفترهم داشته باشین که نکات مشاوره ای و انگیزشی که در آلا یا جاهای دیگه میبینید یاد داشت کنید -
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه های پایه که وقتشون ببشتره یک دفتر بردارید و کل اهدف زندگیتون رو توش بنویسید و بعد اهداف سال ۱۴۰۱ رو بعدش هرماه رو شخصی سازی کنید البته کنکوریها اگر وقت کنند و انجام بدن خیلی خوبه ولی میگم اگر وقت کنند
از اینجا به بعد هم بچه های کنکوری و هم پایه انجام بدن
شما از ماخ بهمن شروع کنید ولی خب اهداف سال ۱۴۰۱ رو بنویسید
یک برگه میدارید و توش ارزیابی میکنید خودتون رو
یک برگه میدارید و توش برنامه یک هفته تون تماااام کارها ریز به ریز و جزء به جزء نوشته میشه بعدش اونارو توی روزهای هفته جای گذاری میکنید -
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا چندتا مثال از برگه های خودم میزارم
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو این برگه دقیقا نوشتم که توی یه روز چه کارهایی رو انجام ندادم و به خودم امتیاز دادماینم برگه ای هست که توش میتونید بفهمید توی یک هفته و درنهایت یک ماه چقدر درس خوندین وقتی به اخر ماه رسیدین یک برگه اچار به همین شکل بگیرید و جمع کل ساعتها رو توش وارد کنید
و اینکه این اخرین برگه حیاتیه به نظرم
ولی بقیه رو شما میتونید اگر دوست دارین داشته باشین
توجه داشته باشین که نباید اینا وقتتون رو بگیرن من چون ادم خیلی ریزبینی هستم این روش خیلی بهم کمک کرده ولی نباید بزارید وقتتون رو بگیره -
اینا مربوط به قسمت برنامه ریزی پوشم هستن
تو این عکس اهداف ماه بهمنم رو نوشتم
تو این قسمت برنامه هفتگیم رو
ابن دوتا عکسم کارهایی هستن که باید هر رو انجام بدم و کارهایی که توی یه هفته لااقل یک بار انجان بشن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam چقدر خط زدی الان من فقط زیر اونا خیلی برام مهم شده
ولی مرسی موفقباشی
-
یه گروه واتساپ بزنین بهترنیست؟
-
Gharibe Gomnam چقدر خط زدی الان من فقط زیر اونا خیلی برام مهم شده
ولی مرسی موفقباشی
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra zhalehpour
دیگه دیگه -
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
علی تقوی
موافقم -
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده