هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری خوبه حالا
برو رو اپارات تدریس همه پایه ها هس فشار نیار بخودتت بچرم گمراه نکننوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli میدونم هست ولی وقتی بچه به حرف گوش نمیکنه یه چک نویس ریاضی نمیخواد داشته باشه دیگه خودت حساب کن قضیه از چه قراره
-
@zahra-zahraii من تیزهوشان هفتم آزمون دادم قبول نشدم یه سال رفتم تو مدرسه شهرمون بعد معدلم بالا شد شاهد قبولم کردن واسه دهم هم اصلا آزمون ندادم
بیشتر استعداد ها از اون مدارس سطح پایین تر رشد میکنند
این مدرسه تیزهوشان شهرستانمون هم صرفا جهت قیافه گرفتن بود ولی تو خیلی موارد بقیه مدرسه ها از اون بالا تر بودندنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری اهان
منم راهنمایی نمونه بودم ولی بنظرم تواین سن ابتدایی اشتباهه محض)) -
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi خداروشکر
-
@zahra-zahraii سلامتی
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi هممم
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
-
sina bigdeli میدونم هست ولی وقتی بچه به حرف گوش نمیکنه یه چک نویس ریاضی نمیخواد داشته باشه دیگه خودت حساب کن قضیه از چه قراره
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری بچس دیگه
یکم باهاش صحبت کن ی جایزه براش تایین کن
بابا یکم خلاقیت ب کار بده -
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii اگه توی دبستان بچه ها از مدرسه متنفر شدنخ دیگه فایده نداره این چیزا هم بیشتر خانواده ها به زور میخوان تو مغز بچه فرو کنند اگه با علاقه باشه طوری نیست
-
@امیرمسعود-جعفری بچس دیگه
بابا یکم خلاقیت ب کار بدهنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli سلام گل
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@saghi-mortazavi
-
@امیرمسعود-جعفری بچس دیگه
بابا یکم خلاقیت ب کار بدهنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
یه عکس رونالدو ازش گرفتم یه های کوپتر اسباب بازی بهش دادم چی میخواد دیگه؟
بیشتر عروسک های بچگیم هم تو اتاقشه
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر چی خواستم بنویسم
نوشتنم نیومد
واسه بار هزارم ضد حال
ولی نه
دیگه ورقاتو حفظم روزگار -
@zahra-zahraii اگه توی دبستان بچه ها از مدرسه متنفر شدنخ دیگه فایده نداره این چیزا هم بیشتر خانواده ها به زور میخوان تو مغز بچه فرو کنند اگه با علاقه باشه طوری نیست
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری هومم
خالم معاون مدرسس حوضه تیزهوشانم هستن بعد سر جلسه بچه ها ازاینک بلد نیسن اینقدرر حالشون بدمیشه گریه میکنن خالم مگ دلم میسوز یبار ی سوال بدختر گفت -
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
sina bigdeli سلام گل
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak داداشم یاسین
چطوری ستون -
@امیرمسعود-جعفری هومم
خالم معاون مدرسس حوضه تیزهوشانم هستن بعد سر جلسه بچه ها ازاینک بلد نیسن اینقدرر حالشون بدمیشه گریه میکنن خالم مگ دلم میسوز یبار ی سوال بدختر گفتنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii
-
حالا شادش کنیم
-
sina bigdeli
یه عکس رونالدو ازش گرفتم یه های کوپتر اسباب بازی بهش دادم چی میخواد دیگه؟
بیشتر عروسک های بچگیم هم تو اتاقشه
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری بلد کار نیستی
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مروارید دور گردنت خودم دیدم میبندی
-
نوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi بهه دایی
چطوری ؟احوالاتت در چ حاله؟