هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdeli هعیی
واس چی؟ -
danial hosseinyreplied to ari_14 on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
من متوجه نشدم که الآن پشت کنکوریاین یا منظورتون برای سال یازدهمه.
رشتهم ریاضی بود. -
ari_14replied to danial hosseiny on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny پشت کنکوری))
اهان -
@zahra-zahraii اومیکرون دیگه اصلا بد جور درد میکنه گیج میزنه سرم
-
sina bigdeli اهان یادم میره همش
قرص خوردی؟ -
@zahra-zahraii ماهی قرمز خودمی قراره عید بزارمت تو سفره هف سین
3 تا مسکن خوردم ولی انگار ن انگار
پ.ن:چرا یاد سریال پاستا افتادم -
sina bigdeli قرمز پرسپولیسیه ندوس
هییی قرصا بی اثر شدن کلا -
@zahra-zahraii ن قرمز تراکتور سازیه
والا قرص نیستن انگار گچ خوراکی هستن -
danial hosseinyreplied to ari_14 on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
یکم به خودتون وقت بدید. استراحت بدید. در حد انجام کارایی که براتون لذت بخشه. حتی شده روزی یک یا دو ساعت. تا دوباره یه تجدید قوایی بتونین انجان بدین.
یا بشینین افکارتون رو روی کاغذ بنویسین. بالاشم بنویسین «چرا خستهم؟» و اونوقت تمامی دلایلی که فکر میکنید رو روی کاغذ پیاده کنید
کمکتون میکنه. برای یه سریاش راه حل پیدا میکنین. برای یه سری هم میفهمین که خود به خود حل میشن. نیازی به حل کردن ندارن️ -
sina bigdeli عا اون بدنیست
یس -
ari_14replied to danial hosseiny on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny درسته
ممنونم لطف کردین -
danial hosseinyreplied to ari_14 on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
حس کردم «درسته»ش اصلا معنی «درسته» نمیداد -
ari_14replied to danial hosseiny on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny اره
-
نمیفهمم چی مگم
-
@zahra-zahraii یچی بفرستم ببین حالت عوض شه
-
sina bigdeli صدادار نباشه فقط
-
-
danial hosseinyreplied to ari_14 on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
به خدا الآن اصن قلبم گرفت.
به نظرم من کلا نیام تو دلی بهتره -
sina bigdeli واس شماس؟
-
ari_14replied to danial hosseiny on ۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۲۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny چرا
218510/1000113