هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
pouya hosein pour تو قد منو نمیدونی که @امیرمسعود-جعفری از عکس میشه فهمید 
 حدودا ۱۶۰ دور و برشی
 اگه یحو بزرگ نشده باشی
 عکس بروزتو بده 
- 
M Tg نه منظور شما بودید ریپلای pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg نه منظور شما بودید ریپلای منو از کجا دیدی  
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg مادربزرگ گریه نکن باشه تو قد بلند ولی از من که بلندتر نیستی برو با والدت بیا پسر جون 
- 
@امیرمسعود-جعفری از عکس میشه فهمید 
 حدودا ۱۶۰ دور و برشی
 اگه یحو بزرگ نشده باشی
 عکس بروزتو بده pouya hosein pour داداش چخبره 145 دیگه تهش  
- 
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg نه منظور شما بودید ریپلای منو از کجا دیدی  M Tg یه زمان عک گذاشته بودید پروقتون 
- 
 حدودا ۱۶۰ دور و برشی
 اگه یحو بزرگ نشده باشی
 عکس بروزتو بده 
- 
 حدودا ۱۶۰ دور و برشی
 اگه یحو بزرگ نشده باشی
 عکس بروزتو بده pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری از عکس میشه فهمید 
 حدودا ۱۶۰ دور و برشی
 اگه یحو بزرگ نشده باشی
 عکس بروزتو بده نبابا بزرگ ک نشده اینا قداشونو با کفش و جوراب میگن 
 مثلن همین سینا با کفش ۱۸۰
 کفشو درمیاره میشه ۱۷۰
 جورابو دربیاره که فک کنم...   
- 
pouya hosein pour داداش چخبره 145 دیگه تهش  sina bigdeli امیر رو میگم 
- 
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg نه منظور شما بودید ریپلای منو از کجا دیدی  M Tg شبکه مستند  
- 
@امیرمسعود-جعفری مطمینی؟ پس یحو افتادی به رشد 
 حتما قیافت هم تغییر کرده
- 
M Tg شبکه مستند  
- 
 حتما قیافت هم تغییر کردهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری مطمینی؟ پس یحو افتادی به رشد 
 حتما قیافت هم تغییر کردهتازه از اونی ک تو تصویره هم کوتاه تره   
- 
sina bigdeli امیر رو میگم pouya hosein pour اوکی 
- 
 حتما قیافت هم تغییر کردهpouya hosein pour تو فقط صورت منو دیدی عکس قدی ندادم که  
- 
M Tg یه زمان عک گذاشته بودید پروقتون 
- 
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری مطمینی؟ پس یحو افتادی به رشد 
 حتما قیافت هم تغییر کردهتازه از اونی ک تو تصویره هم کوتاه تره   M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @امیرمسعود-جعفری مطمینی؟ پس یحو افتادی به رشد 
 حتما قیافت هم تغییر کردهتازه از اونی ک تو تصویره هم کوتاه تره   بهرام افشاری ۲   
- 
pouya hosein pour تو فقط صورت منو دیدی عکس قدی ندادم که  @امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: pouya hosein pour تو فقط صورت منو دیدی عکس قدی ندادم که  اخه قد نداری ک   
- 
M Tg شبکه مستند  sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg شبکه مستند  اون شبکه فقد تورو نشون میده با دوستات    
- 
pouya hosein pour تو فقط صورت منو دیدی عکس قدی ندادم که  @امیرمسعود-جعفری تا حالا کسی رو دیدی که صورتش گرد باشه و خودش ۲.۵ متر باشه؟ نهایت میشه با احتساب و سن و اینا گف چنده قدش 
- 
M Tg اخیی  
 بببین ن خوب قدت نمیرسه ببینی بشین من تعریف کنم برات

|
 |

شعردانه
شعردانه