هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مثل پهلوانان که رتبه اول اون سایت شد بعد گفتند همه ایرانیا با هم دست به یکی کردن پهلوانان بره بالا و بعد حذفش کردن شمایی که دیشب ۵ هزار اعتبار درسی گرفتی هم همش حذف میشه که دیگه دست به یکی نکنی
پ.ن:بیانیه مریم کوماندو در سخنرانی شبکه یک سیما@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثل پهلوانان که رتبه اول اون سایت شد بعد گفتند همه ایرانیا با هم دست به یکی کردن پهلوانان بره بالا و بعد حذفش کردن شمایی که دیشب ۵ هزار اعتبار درسی گرفتی هم همش حذف میشه که دیگه دست به یکی نکنی
پ.ن:بیانیه مریم کوماندو در سخنرانی شبکه یک سیماآی باریکلاااا
شایدم اینطوریه -
خانومِ_دوست_داشتنی نه سرکاری نیست
maryam111 پس چرا باز نشده؟؟
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پ.ن:بیانیه مریم کوماندو در سخنرانی شبکه یک سیماجونمون در اومد دیروز
دینی زدیم زبان زدیم زیستت رفتیم
Marzieh Abouei مریم گفت دیگه به من چه امیرمسعودجعفری خبرگزاری صدا و سیما انجمن آلا
-
Marzieh Abouei مریم گفت دیگه به من چه امیرمسعودجعفری خبرگزاری صدا و سیما انجمن آلا
-
Marzieh Abouei بله اصلا
maryam111 ۳۰۰ تا ک بود تا غیر درسی واشه دیروزم ۱.۳ بود خیلیشم واسه رفع اشکال زیست بوده پس بایدددد تا ۳۰۰۰ با شه
-
شایدم اینطوریه -
شایدم اینطوریهmaryam111 دیشب ی حسی بهم میگف میان میگیرنمون
-
اگر چتتون باز نشده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون رسیده ولی با یکم تاخیر باز میشه بالاخره -
maryam111 ۳۰۰ تا ک بود تا غیر درسی واشه دیروزم ۱.۳ بود خیلیشم واسه رفع اشکال زیست بوده پس بایدددد تا ۳۰۰۰ با شه
Marzieh Abouei منم همین حسی دارم
مریم بم کف نزدیک بعد دیروز فقط 1200 تا گرفتم -
اگر چتتون باز نشده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون رسیده ولی با یکم تاخیر باز میشه بالاخرهmaryam111 باشه مریم جون عصبی نشو
متوجه شدیم.
مرسی. -
اگر چتتون باز نشده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون رسیده ولی با یکم تاخیر باز میشه بالاخره -
اگر چتتون باز نشده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون نرسیده
یا اعتبارتون رسیده ولی با یکم تاخیر باز میشه بالاخرهmaryam111 شبیخونی جدید در راه است
-
چقدر دلم برای بعضیا تنگ شد یوهو :))
-
من باز سوال دارم
-
من خانم X هستم
-
من باز سوال دارم
Gharibe Gomnam خیلی درس دارم دیگه ۹ به بعد همراه زیست تاپیک بزن اونجا میگیم
-
@امیرمسعود-جعفری جانشین من در امر حرص درآوردن
-