هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
M Tg 
 اسم و فامیلو
- 
M Tg 
 زدی رو اطلاعات شخصی چیشد؟Gharibe Gomnam 
 M Tg
 ببینید بچه ها خودتونو اذیت نکنید ناظم گفت انجمن مشکل داره... مشکل از ایمیل نیست
- 
خانومِ_دوست_داشتنی خو الان انتظار داری من قانون رو رعایت کنم 
  sina bigdeli بله بله بله  
- 
M Tg 
 تو اصلا به گوگل کار نداشته باش
 اونجا اسم رو دیدی بزن رو نام بعد اسم و فامیلتو میبینی بعد بیا تو آپ ازهمون روش که گفتم بزن ایمیلتو فراموش کردی و بد ادامش
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانم مدیر بیا توضیحات تو دلی رو عوض کن بذار رفع اشکال اکانت حانیه ببخشید 
- 
@امیرمسعود-جعفری کفتاری بک نداد؟ 
- 
Gharibe Gomnam 
 M Tg
 ببینید بچه ها خودتونو اذیت نکنید ناظم گفت انجمن مشکل داره... مشکل از ایمیل نیست@first 

- 
sina bigdeli بله بله بله  
- 
M Tg 
 اونجا اسم رو دیدی بزن رو نام بعد اسم و فامیلتو میبینی بعد بیا تو آپ ازهمون روش که گفتم بزن ایمیلتو فراموش کردی و بد ادامشGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg 
 اونجا اسم رو دیدی بزن رو نام بعد اسم و فامیلتو میبینی بعد بیا تو آپ ازهمون روش که گفتم بزن ایمیلتو فراموش کردی و بد ادامشزدم 
 میگ همخونی نداره
- 
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خانم مدیر بیا توضیحات تو دلی رو عوض کن بذار رفع اشکال اکانت حانیه ببخشید 
- 
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg 
 اونجا اسم رو دیدی بزن رو نام بعد اسم و فامیلتو میبینی بعد بیا تو آپ ازهمون روش که گفتم بزن ایمیلتو فراموش کردی و بد ادامشزدم 
 میگ همخونی ندارهM Tg 
 عجب ایمیلی باباتون ساختن 
- 
@امیرمسعود-جعفری کفتاری بک نداد؟ 
- 
میگم محل زندگیتون کجاست؟ 
 M Tg
- 
میگم محل زندگیتون کجاست؟ 
 M Tg
- 
ادم و حوا مگه دو نفر نبودن؟ 
 پس چرا ما چهارتا گروه خونی داریم؟
- 
@first 
    Gharibe Gomnam    
 خو والا یکم دیگه ادامه بدین کارمندای گوگل خودشون به شکر خوردن میفتن   
- 
 پس چرا ما چهارتا گروه خونی داریم؟sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ادم و حوا مگه دو نفر نبودن؟ 
 پس چرا ما چهارتا گروه خونی داریم؟ژنتیک رو بخونی میفهمی 
 یکم درس بخون
- 
 پس چرا ما چهارتا گروه خونی داریم؟sina bigdeli هابیل و قابیل و هبة الله هم بودن  
- 
M Tg 
 خب من یه روز پا میشم میام واست درستش میکنم 
 چون تو چت اصلا نمیشه گفت
 مگه اینکه چت منم باز بشه بتونم قشنگ بهت بگم

|
 |

شعردانه
شعردانه