هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
- 
setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: samin0-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 چرا  ولی بحث نمیکنم ولی بحث نمیکنم لنگی ها بحثی برا کردن ندارن.....خخخ پرسپولیسی و استقلالی نیستم ولی استقلال میبازه تضمینی  اخه از کی تا حال ضمانت میکنی و ما نمیدونستیم همیشه  نه بابا بهت نمیاد اهل اینکار باشی....خخخخ rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: setare1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: samin0-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 چرا  ولی بحث نمیکنم ولی بحث نمیکنم لنگی ها بحثی برا کردن ندارن.....خخخ پرسپولیسی و استقلالی نیستم ولی استقلال میبازه تضمینی  اخه از کی تا حال ضمانت میکنی و ما نمیدونستیم همیشه  نه بابا بهت نمیاد اهل اینکار باشی....خخخخ اره بابا چی فکر کردی خخخخ 
- 
- 
سلام بچه ها..چطورین......میگم شما ها بعضی وقتا الکی دل تنگ کسی نمیشین در حالی که کسی رو ندارین؟ xd javad0140 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام بچه ها..چطورین......میگم شما ها بعضی وقتا الکی دل تنگ کسی نمیشین در حالی که کسی رو ندارین؟ xd من میشم  
- 
آقا ما اتاق فرمان دستور دادن بحث نکنیم بچه ها زود ناراحت میشن .... منم شوخی کردم یه وقت ب دل نگیرین هاااا من دوست ندارم ناراحت بشین rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: آقا ما اتاق فرمان دستور دادن بحث نکنیم بچه زود ناراحت میشن .... منم شوخی کردم یه وقت ب دل نگیرین هاااا عجب! 
 چ دل نازکن بچه خخخخ 
- 
دوستان من برم دیگه جای دعوتم باید زود برم ... 
 خلاصه ببخشید اگه حرفی زدم و کسی به دل گرفت .....فعلا یا علیrose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دوستان من برم دیگه جای دعوتم باید زود برم ... 
 خلاصه ببخشید اگه حرفی زدم و کسی به دل گرفت .....فعلا یا علیقربونت فعلا  
- 
javad0140 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: سلام بچه ها..چطورین......میگم شما ها بعضی وقتا الکی دل تنگ کسی نمیشین در حالی که کسی رو ندارین؟ xd من میشم  بهمن بازرگانی هی روزگار 
- 
بهمن بازرگانی هی روزگار 
- 
setare1999 نخند بی ادب 
- 
setare1999 نخند بی ادب 
- 
- 
setare1999 سلامت باشی   
- 

|
 |