هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
آزمون امروز سطحش چطور بود 
 من نبودم باز 
- 
اون دیگه نمیتونه 
 منو بترسونه
 من هرچی اتفاق بده دیدم
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg خواهش میکنم دیگه تکرار نشه  
 خوبم ت چطوریخوبم  
 چ خبر
 غیبت چیشد  M Tg ممد تقوی غیبت ب سر رسید    
 خداروشکر
 چخبر
- 
M Tg دیگه با من صحبت نکن Reyhaneh Moradi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg دیگه با من صحبت نکن باشه الان مینویسم شمارمو  
- 
@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg بُلو اونوَل نبینمت 
 شمارتو توپیوی بفرست حداقل چتم باز شد ببینم  چتت کی باز میشه؟؟ چتت کی باز میشه؟؟ممد  جان  چطور ی ممدم ؟؟؟ شمارو میبینم خوبم 
 چ خبراا
 کم پیدا شدیM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg بُلو اونوَل نبینمت 
 شمارتو توپیوی بفرست حداقل چتم باز شد ببینم  چتت کی باز میشه؟؟ چتت کی باز میشه؟؟ممد  جان  چطور ی ممدم ؟؟؟ شمارو میبینم خوبم 
 چ خبراا
 کم پیدا شدییه کم درگیر شدم 
 چتاتون واسم ایمیل میاد میخوندمش
- 
@Fargol-Sh خو یکی دیگه بخر sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh خو یکی دیگه بخر راه حل خوبی بود   
 بذار دوروز از مراسم ختم اون مرحوم بگذره
- 
@F-Seif-0 خوبی 
- 
Reyhaneh Moradi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg دیگه با من صحبت نکن باشه الان مینویسم شمارمو  M Tg افرین  
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg بُلو اونوَل نبینمت 
 چ خبراا
 چتاتون واسم ایمیل میاد میخوندمش@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg بُلو اونوَل نبینمت 
 چ خبراا
 چتاتون واسم ایمیل میاد میخوندمشینی چطوری؟ 
 من چت نداشتم ک بات 
- 
 من نبودم باز amir ahmadi دایی 
 من همیشه بعد ازمون نظرم اینه ک خوب بود
 بعد ازمون میگم ااااااااااااه چرا اینطور شددددددددددددد
 ولی بد نبود سطحش متوسط رو به بالا بود
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fargol-Sh خو یکی دیگه بخر راه حل خوبی بود   
 بذار دوروز از مراسم ختم اون مرحوم بگذرهReyhaneh Moradi مراسم ختم     
 جم کن بابا
- 
@دختر-بهار خوبم اره 
 سردردم فقط
- 
 من نبودم باز amir ahmadi 
 شیمی رو میدادی حداقل 
- 
M Tg 
 یعنیا جواب دامن گناه روهم میدی جواب منو نمیدی 
- 
@Fargol-Sh خو یکی دیگه بخر sina bigdeli تازه یاد گرفته بود بهم دست میداد 
 دارم یکی دیگه
 ولی دوتاشون دوست داشتم
- 
M Tg ممد تقوی غیبت ب سر رسید    
 خداروشکر
 چخبرsina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg ممد تقوی غیبت ب سر رسید    
 خداروشکر
 چخبرغیبت کبری بود ک   
- 
 من نبودم باز amir ahmadi دادیم   
- 
amir ahmadi دایی 
 من همیشه بعد ازمون نظرم اینه ک خوب بود
 بعد ازمون میگم ااااااااااااه چرا اینطور شددددددددددددد
 ولی بد نبود سطحش متوسط رو به بالا بود@F-Seif-0 گود  

|
 |