هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Reyhaneh Moradi 
 والا من قدم به بسکت نمیرسه
 ۱۷۳ ام  
 شنیدم این بسکت بازا بیشتر از ۲ مترن
 فاطمه @F-Seif-0 که هست با اون صحبت کن  
- 
Gharibe Gomnam چالش چی؟ Romina 2006 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Gharibe Gomnam چالش چی؟ یکی استفاده از گوشی 
 یکی دیگه اینکه باید هر روز توی هر شرایطی حداااقل ۵ الی ۶ ساعت مطالعه رو داشته باشیم
 که باعث پیوستگی نطالعه بشه
 اینک مثلا یه روز ۱۴ ساعت بخونیم یه روز سه ساعت اصلا پیوسته نیست دیگه
 کف مطالعمون نباید از ۵ الی ۶ ساعت عبور کنه وقتی که ۳۰ روز تمون شد افزایشش میدیم
- 
Gharibe Gomnam    اینم حریفه زر زدم ی لحظه اینم حریفه زر زدم ی لحظهsina bigdeli 
 اوووه
 حالا حریف چی هست
 رقابت دوستانه دیگه 
- 
Reyhaneh Moradi 
 ۱۷۳ ام  
 فاطمه @F-Seif-0 که هست با اون صحبت کن  @Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi 
 ۱۷۳ ام  
 فاطمه @F-Seif-0 که هست با اون صحبت کن  مگه من خودم صد و شصت و خورده ایم چمه 
 موشگل؟ موشگل نداره که...
- 
Reyhaneh Moradi   خیلی وقته با دوستای اهل دلم ی جا نبودیم خیلی وقته با دوستای اهل دلم ی جا نبودیمsina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi   خیلی وقته با دوستای اهل دلم ی جا نبودیم خیلی وقته با دوستای اهل دلم ی جا نبودیماوه اوه خطرناک میزنی... 
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi   خیلی وقته با دوستای اهل دلم ی جا نبودیم خیلی وقته با دوستای اهل دلم ی جا نبودیماوه اوه خطرناک میزنی... Reyhaneh Moradi 
 بحث را منحرف نکنید
- 
@Felli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi 
 ۱۷۳ ام  
 فاطمه @F-Seif-0 که هست با اون صحبت کن  مگه من خودم صد و شصت و خورده ایم چمه 
 موشگل؟ موشگل نداره که...Reyhaneh Moradi 
 نمیدونم
 بزار فعلا از سد کنکور بگذریم بعد ببینم چیکار میکنم   
- 
Reyhaneh Moradi 
 بحث را منحرف نکنیدGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi 
 بحث را منحرف نکنیدبحث دقیقا چیه که منحرفش نکنیم  
- 
Romina 2006 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Gharibe Gomnam چالش چی؟ یکی استفاده از گوشی 
 یکی دیگه اینکه باید هر روز توی هر شرایطی حداااقل ۵ الی ۶ ساعت مطالعه رو داشته باشیم
 که باعث پیوستگی نطالعه بشه
 اینک مثلا یه روز ۱۴ ساعت بخونیم یه روز سه ساعت اصلا پیوسته نیست دیگه
 کف مطالعمون نباید از ۵ الی ۶ ساعت عبور کنه وقتی که ۳۰ روز تمون شد افزایشش میدیمGharibe Gomnam اوکیه هستم 
 از کی؟
- 
خب دوستان بیاید یه بازی ای بکنیم 
- 
خب دوستان بیاید یه بازی ای بکنیم Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خب دوستان بیاید یه بازی ای بکنیم بازی خونه سازیییی 
- 
Gharibe Gomnam اوکیه هستم 
 از کی؟Romina 2006 
 خب خیلی خوبه
 هروقت تاپیکشو زدم منشنت میکنم
- 
sina bigdeli 
 اوووه
 حالا حریف چی هست
 رقابت دوستانه دیگه 
- 
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi 
 بحث را منحرف نکنیدبحث دقیقا چیه که منحرفش نکنیم  Reyhaneh Moradi 

خودت میدونی که ادامه بدیمش به کجا میره   
- 
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi   خیلی وقته با دوستای اهل دلم ی جا نبودیم خیلی وقته با دوستای اهل دلم ی جا نبودیماوه اوه خطرناک میزنی... Reyhaneh Moradi ن با خطر چیه  
- 
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خب دوستان بیاید یه بازی ای بکنیم بازی خونه سازیییی Reyhaneh Moradi 
 مسخره
- 
Reyhaneh Moradi 

خودت میدونی که ادامه بدیمش به کجا میره   Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Reyhaneh Moradi 

خودت میدونی که ادامه بدیمش به کجا میره   خودمو زدم به اون راه   
- 
sina bigdeli 
 اقای دامن میای چالش؟

|
 |

شعردانه
شعردانه