هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی بد شد بخاطر نتیجه ای که در ارتباط با تو گرفتم
دوباره اشتباه نمیکنم که همین نتیجه رو بگیرم -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برید تاپیک چالش ۵_۶
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
z Gheibi سلام خوبین؟
-
برید تاپیک چالش ۵_۶
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهGharibe Gomnam
سلام تاپیک های خودت و دوستات رو دیدم
حالا شما نه ولی دوستای کنکوریت
میدونم از یه طرف هم میخواین اعتبار جمع کنید برای چت، شایدم مدیریت شده باشه زمانی که میزارن برای اینکار
ولی
خبر هایی که از دوستاشون میشنون درباره مطالب مختلف ذهن شون رو درگیر میکنه،فکر کنم مفید نباشه براشون و توی تمرکز کردن کم یا زیاد، اذیت بشن ...پ.ن: قصد نصحیت ندارم صرفا برای دوستای کنکوریت یادآوری کردم به خودم اخطار دادم
-
Gharibe Gomnam
میدونم از یه طرف هم میخواین اعتبار جمع کنید برای چت، شایدم مدیریت شده باشه زمانی که میزارن برای اینکار
ولی
خبر هایی که از دوستاشون میشنون درباره مطالب مختلف ذهن شون رو درگیر میکنه،فکر کنم مفید نباشه براشون و توی تمرکز کردن کم یا زیاد، اذیت بشن ...پ.ن: قصد نصحیت ندارم صرفا برای دوستای کنکوریت یادآوری کردم به خودم اخطار دادم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
ممنونم -
Maryam Nateqi
ممنونمنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
بخاطر امضات حداقل فکر شو نمیکردم قضاوت کنی حرفامو -
Gharibe Gomnam
بخاطر امضات حداقل فکر شو نمیکردم قضاوت کنی حرفامونوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
میدونید شما اینو اگه به دوستای کنکوری من میگفتین بهتر نیود؟ -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اعتراف میکنم به خودم گرفتم
-
Gharibe Gomnam
بخاطر امضات حداقل فکر شو نمیکردم قضاوت کنی حرفامونوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
بخاطر امضات حداقل فکر شو نمیکردم قضاوت کنی حرفاموGharibe Gomnam
من اگه اون پست رو گذاشتم میدونستم دوستات میبینن چون منشنت کردم توجه شون جلب میشه نه اینکه بگم شما وقت شون رو میگیری -
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
بخاطر امضات حداقل فکر شو نمیکردم قضاوت کنی حرفاموGharibe Gomnam
من اگه اون پست رو گذاشتم میدونستم دوستات میبینن چون منشنت کردم توجه شون جلب میشه نه اینکه بگم شما وقت شون رو میگیرینوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
اخه یه جور همه اونارو به من گفتین -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عذاب وجدان گرفتم
-
Maryam Nateqi
اخه یه جور همه اونارو به من گفتیننوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
خب دیدم خیلی توجه میکنین به پست های هم و از طرفی شما آنلاین بودین -
Gharibe Gomnam
خب دیدم خیلی توجه میکنین به پست های هم و از طرفی شما آنلاین بودیننوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
ببخشید من اشتباه برداشت کردم
-
Maryam Nateqi
ببخشید من اشتباه برداشت کردم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
پیش میاد، خواهش میکنم
-
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داستان چیه؟
-
داستان چیه؟
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli منم مشتاقم بدونم!
-
Gharibe Gomnam
ولی
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
ولی
-
sina bigdeli منم مشتاقم بدونم!
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak بار من چی شد
-
@yasin-sheibak بار من چی شد
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli داداش باید تحویل میگرفتی دیه نگرفتی بچه ها برگشتن!
-
sina bigdeli داداش باید تحویل میگرفتی دیه نگرفتی بچه ها برگشتن!
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak نیاوردن اصن