هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Zahraii شایع
-
@Zahra-Zahraii شایع
-
@yasin-sheibak نشی ک
شکر منم خوبمsina bigdeli ارزش داری داداش
شکر -
@F-Seif-0 گذاشتمشون یه طرف و خودمو یه طرف بعد
دیدم اینا کجان و ما کجا ، ما صافیم و اینا صاف نمیشن با اتو بخار
پشت قدیمی شده دیگه همه توو روت دوتان
نفهمی ضربه فنیت میکنن توو مشت و مال
-
@F-Seif-0 اگه کَلَت تووش خرابه رَد کن یه نفری
وایسا پا خودت تا کَف بُر شه بغلیت
حرفِ مُفتو بزار مردم بزنن
تو خودتو بِکِش جلو هرطور که بلدی
-
-
@F-Seif-0 سینتو صاف کن سرتو بالا بگیر
نشون بده برا هر عملی آماده ای
فقط جای آدما آماده رو کاناپه نی
اگه مسیرت سمتِ رفتنِ بیا با ما بریم
عاشق این تیکشم من
-
sina bigdeli ارزش داری داداش
شکر@yasin-sheibak مخلصم
-
sina bigdeli دینلههههههههههههههههههههههههههههههه
-
@F-Seif-0 قبلِ اینکه بری ببین برا چی میری
به چی قراره برسی که پاش همه چی میدی
نمیخوام ببینم رفتی و تهش پیچیدی
یه روز بالاخره اوضاعِ خوبو همه می بینیم
-
sina bigdeli دینلههههههههههههههههههههههههههههههه
@F-Seif-0 هیچ وقت تکراری نمیشه
-
@F-Seif-0 پا همش وایسادم برا داستان نویسا هم داستان دارم
توو راه همه دسته گُلا رو آب دادم
حالا بگو تو هم هستی باهام یا نه
-
@F-Seif-0 پا همش وایسادم برا داستان نویسا هم داستان دارم
توو راه همه دسته گُلا رو آب دادم
حالا بگو تو هم هستی باهام یا نه
@F-Seif-0 کل اهنگ رو میخوای بنویسی؟!
-
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker اره واقعا اذیت میکنه من الان دوروزه سردردم از دنیا سیر شدم
هوم مسخرس
همه انرژیتو میگیره، چش وا میکنی سردردی:/
یه موقع هایی میگم خوب دووم اوردم، از مرداد
درگیر اینهمه دکتر و سردرد و ام ار ای و هزارتا چی بدتر
از یه ورم غصه کنکور و درسام و سالی که الکی رفت
هی اذیتم میکنه :|
میدونی توقع نداشتم سال کنکورم اینجوری بگذره اخه
خیلی قشنگ تر تصورش کرده بودم..@Miss-Joker
عظیمی تو یکی از جلساش گفت
سال کنکور ینی سال بدبختیا هر اتفاق بدی قرار تو زندگیتون بیوفته و نیوفته تو سال کنکور میوفته...هزارجور بیماری هزارجور مشکل...اصن اگه پدر و مادر شما خوشبخترین آدمای دنیا باشن یهو سال کنکور تصمیم میگرن طلاق بگیرن...در سلامتی کامل هستین یهو عین یه گلابی له شده میشین میوفتین یه گوشه به مریضی.ولی خب که چی؟میخواین بذارین تموم آرزوهاتون فردا بشه حسرتاتون؟آره سخته...واقعا برای بعضیا مشکلاتی به وجود میاد که آدم باورش نمیشه که چطور یه نفر زیر بار این همه مشکل میتونه نفس بکشه ولی اون ادم نفسشو میکشه که هیچ تهش یه ادم موفقم میشه.
بعدم داستان سال کنکور خودشو تعریف کرد
مانستر میدونم واقعا شرایط برات سخته...نمیگم بلند شو محکم بخون باید قبول بشی (تو فقط قبول نشو اونوقت حسابت رسیدس) ولی جوری باش که تهش بگی این ته توانم بود.ته تهش
-
@Miss-Joker
سال کنکور ینی سال بدبختیا هر اتفاق بدی قرار تو زندگیتون بیوفته و نیوفته تو سال کنکور میوفته...هزارجور بیماری هزارجور مشکل...اصن اگه پدر و مادر شما خوشبخترین آدمای دنیا باشن یهو سال کنکور تصمیم میگرن طلاق بگیرن...در سلامتی کامل هستین یهو عین یه گلابی له شده میشین میوفتین یه گوشه به مریضی.ولی خب که چی؟میخواین بذارین تموم آرزوهاتون فردا بشه حسرتاتون؟آره سخته...واقعا برای بعضیا مشکلاتی به وجود میاد که آدم باورش نمیشه که چطور یه نفر زیر بار این همه مشکل میتونه نفس بکشه ولی اون ادم نفسشو میکشه که هیچ تهش یه ادم موفقم میشه.
مانستر میدونم واقعا شرایط برات سخته...نمیگم بلند شو محکم بخون باید قبول بشی (تو فقط قبول نشو اونوقت حسابت رسیدس) ولی جوری باش که تهش بگی این ته توانم بود.ته تهش
amir ahmadi اخخخ حقیقته محض لامصب
-
@Miss-Joker
amir ahmadi
میگما من کنکور ندارم اینجوریه اینهمه اتفاق افتاد تو سال کنکور فکرکنم...