هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ای کاش امشب بیای فقط امشب
از ته قلبم دعا میکنم خوشگلم -
از ته قلبم دعا میکنم خوشگلمGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از ته قلبم دعا میکنم خوشگلمخوشگلم چیه
جوگیر شدم زیادی -
از بسسس اقای یاری تو تدریساشون گفتن بخورهه تو ملاجت
الان ملاجم درد میکنه -
دور گردنش شال پیچیدند،
و سرش کلاه گذاشتند و رفتند …
کسی نفهمید همین محبت ها آدم برفی را آب کردsina bigdeli اوه شت سو نایس برو
-
دور گردنش شال پیچیدند،
و سرش کلاه گذاشتند و رفتند …
کسی نفهمید همین محبت ها آدم برفی را آب کردsina bigdeli رفتم پوست شیمی رو بکنم شیمی پوستمو کند .
-
sina bigdeli رفتم پوست شیمی رو بکنم شیمی پوستمو کند .
مجتبی ازاد
ای بابا
-
مجتبی ازاد
ای بابا
sina bigdeli اره دیگه بعدش رفتم فیزیک اعصاب خراب نزاشت بفهمم چی میگه قطع کردم اومدم اعصاب فیکس کنم
-
atena abolhasani
من یه دختر دایی دارم که ۴ سال ازم کوچیک تره. ولی ۴۰ برابر از خودم عاقل تره!
کتاب زیاد می خونه. از قبل مدرسه رفتن یادمه که کتاب خوندن رو دوست داشت. نه به پیشنهاد یا اجبار کسی. از رو داییم تقلید می کرد. داییم تو خونه زیاد مطالعه می کنه.
اولین بار که عکس پروفایلتون رو دیدم یاد دختر داییم افتادم. نمی تونستم بگم چون اعتبار درسیم نمی رسید. بعداً هم که اعتبارم رسید دیگه یادم نبود. تا الان.
حالا چرا دختر داییم؟ چون شما مریم میرزاخانی رو گذاشتین عکس پروفایل، ولی اون چاپ کرده چسبونده به دیوار اتاق. عید قبلی که عید دیدنی رفته بودیم رفتم اتاقش. اتاقش رو خیلی تغییر داده بود ولی از همه جالبتر واسم این بود که مریم میرزاخانی رو زده بود به دیوار اتاق. برخلاف خیلی ها که قهرمانشون خواننده و بازیگر و ورزشکار و اخیراً سلبریتی اینستاگرام هست.
اتفاقاً ازش عکس هم گرفتم.
بخشی از قفسه کتاب هاش هم دیدنیه:
به خودم و بعضی از هم نسل های خودم برای تغییر آینده که امیدی نیست! ولی گاهی از نسل جوونتر یه چیزایی می بینم که امیدوار می شم! -
atena abolhasani
کتاب زیاد می خونه. از قبل مدرسه رفتن یادمه که کتاب خوندن رو دوست داشت. نه به پیشنهاد یا اجبار کسی. از رو داییم تقلید می کرد. داییم تو خونه زیاد مطالعه می کنه.
اولین بار که عکس پروفایلتون رو دیدم یاد دختر داییم افتادم. نمی تونستم بگم چون اعتبار درسیم نمی رسید. بعداً هم که اعتبارم رسید دیگه یادم نبود. تا الان.
حالا چرا دختر داییم؟ چون شما مریم میرزاخانی رو گذاشتین عکس پروفایل، ولی اون چاپ کرده چسبونده به دیوار اتاق. عید قبلی که عید دیدنی رفته بودیم رفتم اتاقش. اتاقش رو خیلی تغییر داده بود ولی از همه جالبتر واسم این بود که مریم میرزاخانی رو زده بود به دیوار اتاق. برخلاف خیلی ها که قهرمانشون خواننده و بازیگر و ورزشکار و اخیراً سلبریتی اینستاگرام هست.
به خودم و بعضی از هم نسل های خودم برای تغییر آینده که امیدی نیست! ولی گاهی از نسل جوونتر یه چیزایی می بینم که امیدوار می شم! -
atena abolhasani
به خودم و بعضی از هم نسل های خودم برای تغییر آینده که امیدی نیست! ولی گاهی از نسل جوونتر یه چیزایی می بینم که امیدوار می شم!@Amin-Forouzan چند سالشه ؟
-
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker
عظیمی تو یکی از جلساش گفت
سال کنکور ینی سال بدبختیا هر اتفاق بدی قرار تو زندگیتون بیوفته و نیوفته تو سال کنکور میوفته...هزارجور بیماری هزارجور مشکل...اصن اگه پدر و مادر شما خوشبخترین آدمای دنیا باشن یهو سال کنکور تصمیم میگرن طلاق بگیرن...در سلامتی کامل هستین یهو عین یه گلابی له شده میشین میوفتین یه گوشه به مریضی.ولی خب که چی؟میخواین بذارین تموم آرزوهاتون فردا بشه حسرتاتون؟آره سخته...واقعا برای بعضیا مشکلاتی به وجود میاد که آدم باورش نمیشه که چطور یه نفر زیر بار این همه مشکل میتونه نفس بکشه ولی اون ادم نفسشو میکشه که هیچ تهش یه ادم موفقم میشه.
بعدم داستان سال کنکور خودشو تعریف کرد
مانستر میدونم واقعا شرایط برات سخته...نمیگم بلند شو محکم بخون باید قبول بشی (تو فقط قبول نشو اونوقت حسابت رسیدس) ولی جوری باش که تهش بگی این ته توانم بود.ته تهش
اره میدونم، بازم یه موقع هایی میگم خداروشکر
یه مشکل دیگه نیس، سردرده
خیلی از مریضیا هستن واقعا طرفو خیلی اذیت میکنن
هوم راس میگهخیلی اتفاق میوفته
ولی بدیش این بود یه مدت اطرافمو که میدیدم
میدیدم فقد خودمم عین گلابی له شده میشم همش
بعد خب استرسا رو بیشتر میکرد
ولی انگاری خیلیا سال کنکور اذیت شدن
خود توعم یادمه عمل داشتی اولین سالت
نه عاقا نشدم فدا سرم️
چون همش حس میکنم واقعا با این وضع ناپیوسته بودن و آزمون ندادن نمیشم
الکی دلمو خوش نکنم
ولی اره تلاشمو میکنمهمه له میشن
همه شک نکن
اره دوسال پیش دقیقا همین موقعه ها...۲۴یا۲۶بهمن
میدونم روز ولنتاین بودما رفته بودیم چمن بعد آزمون...ترازمم برا اولین بار رشد خوبی داشت...۳۰۰تا
️
نه تو میتونی...کمتر میخونی ولی بهتر میخونی
درست که... معلوم نیست بشه یا نشه، خودت درستش کنamir ahmadi هومم
مرسی از دلگرمی -
4_5771448190461020871 (2).mp4
آخ که چقدر عشقه این بچه
اصن همه چی یه طرف
اون خنده خوشگلش یه طرف
یه عدد انرژی خالصه واسه خودش️
-
لپاششششش
️
پتانسیل اینو دارم اینقدر بچلونمششش
که لپ نمونه براش :| -
لپاششششش
️
پتانسیل اینو دارم اینقدر بچلونمششش
که لپ نمونه براش :|@Miss-Joker
-
@Miss-Joker
sina bigdeli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Miss-Joker
تازه میشه از لپ اویزونشششش کنیییی
وای اصن بچه دست من ندین :| -
@Miss-Joker
تازه میشه از لپ اویزونشششش کنیییی
وای اصن بچه دست من ندین :|@Miss-Joker وای از اون روزیه ک گریه کنه
-
@Miss-Joker وای از اون روزیه ک گریه کنه
@Miss-Joker وای از اون روزیه ک گریه کنه
نه حالا در اون حد نیست
ولی خب خیلی میچلونمشون -
این چه وضعشه
چرا سوالای تجربی قلمچی اینقدر سوپره
مگه جنگه. چه خبره. ما رشته ریاضیا اینقدر سوالای مزخرف نداریم. شما تجربیا چه بدبختیایی میکشین
بدبختی اینه سوالاش همه از لحاظ محاسباتی بی ریختن. هیچ نکته ای نداره. سوالای قشنگ خیلی کم داشته تا الانش