هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi دایی یه سوال بپرسم
الان تو این بیته
بهار امد گلزار نورباران شد... خوب
بهار (که) امد گلزار نورباران شد مگه نیست؟؟
بعد این جمله مرکب نمیشه؟نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده@yasin-sheibak بعد از امد علامت نگارشی نداره؟
الان ((بهار امد)) یه جمله جداس...گلزار نورباران شد هم جداس...از لحاظ معنایی به هم وابسته نیستن پس مرکب نباس باشهولی دوتا فعل داره پس نباید ساده باشه...علامت نگارشی داره یا نه؟
-
@yasin-sheibak بعد از امد علامت نگارشی نداره؟
الان ((بهار امد)) یه جمله جداس...گلزار نورباران شد هم جداس...از لحاظ معنایی به هم وابسته نیستن پس مرکب نباس باشهولی دوتا فعل داره پس نباید ساده باشه...علامت نگارشی داره یا نه؟
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi نه هیچ علامتی نداره
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۴ تا تا الان
اگه اشتباه نکنم
باریک
-
@yasin-sheibak بعد از امد علامت نگارشی نداره؟
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هایی که قلمچی میدین
واقعا دلم براتون میسوزه
موندم چجوری این مزخرف رو کامل تحلیل میکنید؟ اونم روز جمعه ای که قراره یه شارژ شدن برای هفته بعدی باشه
حالا اون حجم از تقلب و ترازی فیک و سوالای مزخرف ،
ولی سر ریاضیش واقعا درکتون میکنم. شایدم کمتر
وسط تحلیل سوالا یه حالتی بودم هم میخواستم بزنم زیر گریه وقتی رسیده بودم به سوالا اخر مشتق ، هم مصمم تر میشدم ادامه بدم تا شاید یه چیز قشنگ پیدا کنم/ نتجیش این بود هر بار یه فحش نثار جان طراح میکردم و یه مشتی هم میکوبوندم رو میز برای خالی کردن خودم
خدا بهتون صبر جدی
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده
@yasin-sheibak اون وه که مصرع دو گ۲ اومده جوابه هسته وه وابسته بقیش
ولی گزینه یک رو گفتم چون از لحاظ معنایی دوتا جمله به هم وابسته نیستن مرکب نمیگیرم
احتمالا بخاطر دینکه شعر کاما نذاشته یا خواسته تو تست اذیت کنه -
بچه هایی که قلمچی میدین
واقعا دلم براتون میسوزه
موندم چجوری این مزخرف رو کامل تحلیل میکنید؟ اونم روز جمعه ای که قراره یه شارژ شدن برای هفته بعدی باشه
حالا اون حجم از تقلب و ترازی فیک و سوالای مزخرف ،
ولی سر ریاضیش واقعا درکتون میکنم. شایدم کمتر
وسط تحلیل سوالا یه حالتی بودم هم میخواستم بزنم زیر گریه وقتی رسیده بودم به سوالا اخر مشتق ، هم مصمم تر میشدم ادامه بدم تا شاید یه چیز قشنگ پیدا کنم/ نتجیش این بود هر بار یه فحش نثار جان طراح میکردم و یه مشتی هم میکوبوندم رو میز برای خالی کردن خودم
خدا بهتون صبر جدی
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirmohammad shakeri
شما ریاضیا خیلی نسبت به ما وضعیتتون بهتره...
سوالای ریاضی تجربی خیییلی سخته خییییلی
من ریاضیو همش منفی میزنم واسه قلمچی -
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتی تو کنکور سوالای ریاضی تجربی سخت تر بود
-
ولی گزینه یک رو گفتم چون از لحاظ معنایی دوتا جمله به هم وابسته نیستن مرکب نمیگیرم
احتمالا بخاطر دینکه شعر کاما نذاشته یا خواسته تو تست اذیت کنهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اره گزینه دو هست
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که حالا بیخیال همه اینا همیشههه ریاضیو بیشتر دوست داشتم همیشه...
بلاخره یه روز میرم سمتش... -
احتمالا بخاطر دینکه شعر کاما نذاشته یا خواسته تو تست اذیت کنهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi چون منم دیدم چیزی نزاشته بینشون گفتم شاید مرکب بشه گزینه یک!
-
احتمالا بخاطر دینکه شعر کاما نذاشته یا خواسته تو تست اذیت کنهنوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi مرسی از جوابت
-
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیا رو اب
-
واسه بعضیا دماغ فیل کمه فکر کنم از رو گردن زرافه افتادن انقد خودشونو میگیرن
-
بیا رو اب
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli زیرابی حرفه ای کسیه که حتی لایک هم نکنه
اینا خیلی مظلومن
-
@امیرمسعود-جعفری
-
sina bigdeli زیرابی حرفه ای کسیه که حتی لایک هم نکنه
اینا خیلی مظلومن
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری بلد کار نیستن
-
اینا خیلی مظلومن
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده@امیرمسعود-جعفری سینا این منو میگه!
-
اینا خیلی مظلومن
@امیرمسعود-جعفری مخصوصا اگه رایهاش نرسه تو غیر درسی فعالیت کنه🥲
من خودم یکی از اینا بودم -
@امیرمسعود-جعفری سینا این منو میگه!
نوشتهشده در ۲۲ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
ندیدم تا حالا دستای منو لایک کنی واسه همین فکر کردم کسی دیگه رو میگه