هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi ببین خودش اینا رو میدونه به خودش گفتم فکر نکن با پاچه خواری کردن یه پست یا مقام تو انجمن بهت میدن
Then am I the monster? Yeah
amir ahmadi قبلا ادمین بودی الآن یه کاربر ساده ای
-
@امیرمسعود-جعفری
جدیی؟؟ -
@امیرمسعود-جعفری نخند سرت میاد
-
@Fargol-Sh ندانم ولی گفتید
اینطوری که
دیدی گفتم دیدیگفتم جنگ میشه؟ و ...
تودلیpouya hosein pour من یادمه اخراج شدی
قرار بود ترکی یادم بدی یهو اخراج شدی -
@zahra-zahraii
زهراا
برم از دوستم بپرسم یعنی؟ -
pouya hosein pour من یادمه اخراج شدی
قرار بود ترکی یادم بدی یهو اخراج شدی@Fargol-Sh
چرا اخراج -
زهرا
Gharibe Gomnam جانم
-
@Fargol-Sh
چرا اخراج -
Gharibe Gomnam جانم
@Zahra-Zahraii
جانت سلامت
یه چی میگم نخندیا -
من نفهمیدم
-
@Zahra-Zahraii
جانت سلامت
یه چی میگم نخندیاGharibe Gomnam باش
-
شاید باورت نشه هفته قبل روش فکر کردم نفهمیدم
-
الان باز نفهمیدم
-
من نفهمیدم
Gharibe Gomnam دقیقا چیو این بگو
-
pouya hosein pour من یادمه اخراج شدی
قرار بود ترکی یادم بدی یهو اخراج شدی@Fargol-Sh نه اخراج نشدم ولی یه تاپیک زدم ترکا بی جنبگی کردن توش نتونستم یاد بدم به هیچ کس
اون زمان سه تا ترکبودیم انگار همچین ایده ای داشتیم و ۷ نفر هم می خواستن یاد بگیرن که بی جنبگی تاپیک رو بست
الانم چنتایی هستن که گفتن اگه کلاس بزاری هستیم باز و ... منم قرار بود بزنم ولی تعداد کم بودن بازم تشکیل نشدن -
تا حالا اخراج موقت هم نشدم
-
@Fargol-Sh نه اخراج نشدم ولی یه تاپیک زدم ترکا بی جنبگی کردن توش نتونستم یاد بدم به هیچ کس
اون زمان سه تا ترکبودیم انگار همچین ایده ای داشتیم و ۷ نفر هم می خواستن یاد بگیرن که بی جنبگی تاپیک رو بست
الانم چنتایی هستن که گفتن اگه کلاس بزاری هستیم باز و ... منم قرار بود بزنم ولی تعداد کم بودن بازم تشکیل نشدنpouya hosein pour نه بابا
پی وی بود میخواستی بگی -
@Fargol-Sh نه اخراج نشدم ولی یه تاپیک زدم ترکا بی جنبگی کردن توش نتونستم یاد بدم به هیچ کس
الانم چنتایی هستن که گفتن اگه کلاس بزاری هستیم باز و ... منم قرار بود بزنم ولی تعداد کم بودن بازم تشکیل نشدنpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الانم چنتایی هستن که گفتن اگه کلاس بزاری هستیم باز و ... منم قرار بود بزنم ولی تعداد کم بودن بازم تشکیل نشدنبعد این ماجرا به دلایل دیگر رفتم که یادم نیس
-
Gharibe Gomnam دقیقا چیو این بگو
@Zahra-Zahraii
این تاپیک بغلی -
sina bigdeli کجایی