هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@امیرمسعود-جعفری 
 چون که بردیا قشنگ نیست و رومخه  
 #شوخی
 اینا به چی مجوز میدن که به بردیا مجوز بدن؟!
- 
مهشید حسن زاده 0 همین کارو می خوام بکنم @دختر-بهار اره 
 میگما کم نذاری هاااا
 بالاخره خیلی کار مهم و بزرگی داره میکنه!
- 
مهشید حسن زاده 0 گویندگی رادیو 
 رادیو پادشاهان ذهن قببول شددددددددم         
- 
۱۴:۱۴ 
- 
@دختر-بهار اره 
 میگما کم نذاری هاااا
 بالاخره خیلی کار مهم و بزرگی داره میکنه!مهشید حسن زاده 0 چشم 
- 
@دختر-بهار      
- 
Mohammad Gh 1 
 کلاس ما هم همه اومیکرون گرفتن یه روز خودمون مدرسه رو تعطیل کردیم نرفتیم مدیر داشت زمین رو به آسمون میدوخت و عصبی شده بود فرداش همه رو کشوند مد که پس فرداش کلا مجازیمون کردن دو هفتس مجازییم با وضعیت قرمز @Felli اینجا 2 هفتست نارنجیه(  ) مدیر هر چی بگه همونه حتی اگر سنگ از آسمون بباره ) مدیر هر چی بگه همونه حتی اگر سنگ از آسمون بباره
- 
@Felli نمیدونم  آهنگ خورشید رو خونده مجوز نمیدن بهش.دو تا آهنگ انعکاس و بدعادت رو هم فکر کنم داره روش کار میکنم.از بدعادت حرفی نزده ولی از انعکاس یه کلیپی منتشر کرده آهنگ خورشید رو خونده مجوز نمیدن بهش.دو تا آهنگ انعکاس و بدعادت رو هم فکر کنم داره روش کار میکنم.از بدعادت حرفی نزده ولی از انعکاس یه کلیپی منتشر کرده
 از شهریور پارسال تا الآن دارم با آهنگای بردیا زندگی میکنم 
- 
@Felli متشکرم ازتون   
 همچنین شما
- 
@Felli متشکرم ازتون   
 همچنین شما
- 
عاشقته 
 تعبیرش
- 
@دختر-بهار خوبه که میدونی   
- 
@Felli نمیدونم  آهنگ خورشید رو خونده مجوز نمیدن بهش.دو تا آهنگ انعکاس و بدعادت رو هم فکر کنم داره روش کار میکنم.از بدعادت حرفی نزده ولی از انعکاس یه کلیپی منتشر کرده آهنگ خورشید رو خونده مجوز نمیدن بهش.دو تا آهنگ انعکاس و بدعادت رو هم فکر کنم داره روش کار میکنم.از بدعادت حرفی نزده ولی از انعکاس یه کلیپی منتشر کرده
 از شهریور پارسال تا الآن دارم با آهنگای بردیا زندگی میکنم @امیرمسعود-جعفری یه اهنگ داره خیلی قدیمی بماند بود فکر کنم اسمش 
 قفلی زده بودم 2 سال پیش
- 
@دختر-بهار خوبه که میدونی   مهشید حسن زاده 0 منتظر بودم که بگی  
 دیدم نگفتی گفتم خودم وارد عمل بشم  
- 
مهشید حسن زاده 0 منتظر بودم که بگی  
 دیدم نگفتی گفتم خودم وارد عمل بشم  @دختر-بهار من هنوز دارم به کار مهم و بزرگی که اون بنده خداقراره انجام بده فکرمیکنم     
- 
@امیرمسعود-جعفری یه اهنگ داره خیلی قدیمی بماند بود فکر کنم اسمش 
 قفلی زده بودم 2 سال پیشMohammad Gh 1 آره دو تا آهنگ قدیمی تر هم داره ولی آقای قاضی یه چیز دیگس 
- 
@دختر-بهار من هنوز دارم به کار مهم و بزرگی که اون بنده خداقراره انجام بده فکرمیکنم     مهشید حسن زاده 0   
 چندان هم بزرگ نیست
 وای من خواستم یبار خوبی کنم واسه خودم 
- 
مهشید حسن زاده 0   
 چندان هم بزرگ نیست
 وای من خواستم یبار خوبی کنم واسه خودم @دختر-بهار چرااا خیلیم بزرگه  
 این بدبخت برا گرفتن پولش و تحویل باید جونشو کف دست بگیره بااین دیرکردش       
 آیا ب حراج گذاشتن جان برای کسب رزق حلال کاری بس بزرگ نیست؟  
- 
sina bigdeli 
 داداش همه دارن اینجا رمزی حرف میزنند خوبه من و تو هم یه الفبای جدید طراحی کنیم رمزی حرف بزنیم 

|
 |

شعردانه
شعردانه