هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
-
Mohammad Gh 1
کلاس ما هم همه اومیکرون گرفتن یه روز خودمون مدرسه رو تعطیل کردیم نرفتیم مدیر داشت زمین رو به آسمون میدوخت و عصبی شده بود فرداش همه رو کشوند مد که پس فرداش کلا مجازیمون کردن دو هفتس مجازییم با وضعیت قرمزنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط Mohammad Gh 1 انجام شده@Felli اینجا 2 هفتست نارنجیه(
) مدیر هر چی بگه همونه حتی اگر سنگ از آسمون بباره
-
@Felli نمیدونم
آهنگ خورشید رو خونده مجوز نمیدن بهش.دو تا آهنگ انعکاس و بدعادت رو هم فکر کنم داره روش کار میکنم.از بدعادت حرفی نزده ولی از انعکاس یه کلیپی منتشر کرده
از شهریور پارسال تا الآن دارم با آهنگای بردیا زندگی میکنمنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
من گوش نمیدمش
فقط شازده رو شنیدم و قشنگ بود__): -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli آقای قاضی و با استعداد هم خیلی به دلم نشست
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli متشکرم ازتون
همچنین شما -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli متشکرم ازتون
همچنین شما -
عاشقته
تعبیرش -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار خوبه که میدونی
-
@Felli نمیدونم
آهنگ خورشید رو خونده مجوز نمیدن بهش.دو تا آهنگ انعکاس و بدعادت رو هم فکر کنم داره روش کار میکنم.از بدعادت حرفی نزده ولی از انعکاس یه کلیپی منتشر کرده
از شهریور پارسال تا الآن دارم با آهنگای بردیا زندگی میکنمنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری یه اهنگ داره خیلی قدیمی بماند بود فکر کنم اسمش
قفلی زده بودم 2 سال پیش -
@دختر-بهار خوبه که میدونی
مهشید حسن زاده 0 منتظر بودم که بگی
دیدم نگفتی گفتم خودم وارد عمل بشم -
مهشید حسن زاده 0 منتظر بودم که بگی
دیدم نگفتی گفتم خودم وارد عمل بشمنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار من هنوز دارم به کار مهم و بزرگی که اون بنده خداقراره انجام بده فکرمیکنم
-
@امیرمسعود-جعفری یه اهنگ داره خیلی قدیمی بماند بود فکر کنم اسمش
قفلی زده بودم 2 سال پیشنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Gh 1 آره دو تا آهنگ قدیمی تر هم داره ولی آقای قاضی یه چیز دیگس
-
@دختر-بهار من هنوز دارم به کار مهم و بزرگی که اون بنده خداقراره انجام بده فکرمیکنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط Zahra.tg انجام شدهمهشید حسن زاده 0
چندان هم بزرگ نیست
وای من خواستم یبار خوبی کنم واسه خودم -
مهشید حسن زاده 0
چندان هم بزرگ نیست
وای من خواستم یبار خوبی کنم واسه خودمنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار چرااا خیلیم بزرگه
این بدبخت برا گرفتن پولش و تحویل باید جونشو کف دست بگیره بااین دیرکردش
آیا ب حراج گذاشتن جان برای کسب رزق حلال کاری بس بزرگ نیست؟ -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli
داداش همه دارن اینجا رمزی حرف میزنند خوبه من و تو هم یه الفبای جدید طراحی کنیم رمزی حرف بزنیم -
@دختر-بهار چرااا خیلیم بزرگه
این بدبخت برا گرفتن پولش و تحویل باید جونشو کف دست بگیره بااین دیرکردش
آیا ب حراج گذاشتن جان برای کسب رزق حلال کاری بس بزرگ نیست؟مهشید حسن زاده 0 خیلی مشتاقم بدونم توی ذهنت واکنش من نسبت بهش رو چگونه ساختی
-
sina bigdeli
داداش همه دارن اینجا رمزی حرف میزنند خوبه من و تو هم یه الفبای جدید طراحی کنیم رمزی حرف بزنیمنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
بنگ بنگ
-
@امیرمسعود-جعفری
بنگ بنگ
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهsina bigdeli
شاوب
-
sina bigdeli
شاوب
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری عمو اشکان باز چیکار جوجه ها داری
بگم 10 تا بیان 20 تا اصن بریزم پشت وانت؟ -
@امیرمسعود-جعفری عمو اشکان باز چیکار جوجه ها داری
بگم 10 تا بیان 20 تا اصن بریزم پشت وانت؟نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli نیسان خرمالو رو بگیر بار کن بزار