هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak ریپلای بزن(نقل قول)
-
0yasin.sh0replied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak عشق دلم سینا جان منتظرم هااا sina bigdeli
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
@امیرمسعود-جعفری ای بابا میزاشتی فردا کات میکردی من که تا 12 شب منتظر میمونم فرستاد که فرستاد نفرستاد منم کات تمام
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak من که باهاش کات کردم تو رو نمیدونم
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری این سینا این بشر sina bigdeli مگه نمیگه عشق داداش و ایناا....چرا ولنتاین چیزی نگرفت برامون؟؟
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak بفرمایید
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری اقا یه سوال
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
-
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Gharibe Gomnamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در اولین فرصت
-
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نه از این فکرا نکن
-
0yasin.sh0replied to AmirBarsam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری میخواستم همینو بگم هروقت من شکست عشقی خوردم تو بیا برام بخون اهنگ رو
-
این پست پاک شده!
-
Gharibe Gomnamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
AmirBarsamreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak آهنگ بردیا بود
-
0yasin.sh0replied to Gharibe Gomnam on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam نه!
پست 768183 از 1000113