هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam نه از این فکرا نکن
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در اولین فرصت
-
Gharibe Gomnam نه از این فکرا نکن
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@امیرمسعود-جعفری میخواستم همینو بگم هروقت من شکست عشقی خوردم تو بیا برام بخون اهنگ رو
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری اقا یه سوال
-
@امیرمسعود-جعفری اقا یه سوال
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak بفرمایید
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری این سینا این بشر sina bigdeli مگه نمیگه عشق داداش و ایناا....چرا ولنتاین چیزی نگرفت برامون؟؟
-
@امیرمسعود-جعفری این سینا این بشر sina bigdeli مگه نمیگه عشق داداش و ایناا....چرا ولنتاین چیزی نگرفت برامون؟؟
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak من که باهاش کات کردم
تو رو نمیدونم
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده
@امیرمسعود-جعفری ای بابا میزاشتی فردا کات میکردی من که تا 12 شب منتظر میمونم فرستاد که فرستاد نفرستاد منم کات تمام
-
@امیرمسعود-جعفری ای بابا میزاشتی فردا کات میکردی من که تا 12 شب منتظر میمونم فرستاد که فرستاد نفرستاد منم کات تمام
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak عشق دلم سینا جان منتظرم هااا sina bigdeli
-
@yasin-sheibak عشق دلم سینا جان منتظرم هااا sina bigdeli
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ریپلای بزن(نقل قول)
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری دیر شد دیه
-
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا کیا اینجا قرابت هفت خان رو دارن؟
-
@Felli
فاطمه من نمیخوام بحث کنم اصلا
ولی یادت باشه یک ایه قران ۷ ص تفسیر داره
ایشم اینه
یسئلونک عن الخمر و المیسر قل انما اثم کبیر و منافع لناس و اثمهما اکبر من نفعهما و...
ص ۳۴ بقره
بازم بگم واقعا نمیخوام بحث کنم ولی چون گفتی کجای قران گفته فقط گفتم و گرنه عقاید هرکس مال خودشهنوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
عزیزم خب گفته قمار و شراب حرامه نگفته که پاسور بازی کنی حرامه؟ -
Gharibe Gomnam
عزیزم خب گفته قمار و شراب حرامه نگفته که پاسور بازی کنی حرامه؟نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli بیخیال
-
@Felli وقتی شرط باشه سر باخت سرمایه تو از دست بدی حرامه ولی پاسور بازی کردن مشکلی نداره!! همه بازی میکنن حالا همه نه ولی بیشتر افراد بازی کردن!
نوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
منم بازی میکنم
یکی که مغزش معیوبه میاد میگه پاسور بازی کردن حرامه پاسور تو خونه داشته باشی گناهه-_-