هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
danial hosseinyreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
سبزیجات، ورزش، گوش دادن به حرف پدر و مادر. -
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny شما چگونه شده اید همیار؟
-
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny کلا دارن تخریبت میکنن داداشم
-
danial hosseinyreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
حالا دیدار که نه ولی باشه
من نیز هم -
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny درود بیکران براتو مرد پارسی از دیدار با جناب عالی بسیار شادمان شدم
-
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@دختر-بهار
تو هم دوست مایی، پس به یه جایی میرسیحالا درسته که ما رو پشمک هم حساب نکردی.
ولی تو همچنان دوست مایی... -
@امیرمسعود-جعفری فعلااااا نه
میگم بعداً -
danial hosseinyreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
سلام بر تو ای یاسین.
من هم دانیالم.
نوزده سالهای از تبار نجفآباد اصفهان. -
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny یاسینه بازی هستم 15 ساله از گرگان و شما
-
danial hosseinyreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
بعدم بزرگتری گفتن، کوچیکتری گفتن.
زشته! آدم که نمیره به بزرگترش بگه اصل بده که.
با اصل میره جلوی بزرگترش
بعله -
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny بعد گفتم مگه نه؟؟ ببخشید اصل میشه بدین لطفا
-
@دختر-بهار سلام خوبی؟
-
danial hosseinyreplied to 0yasin.sh0 on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak
نه دیگه بیخیالش شدم
ولش کن -
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny من نمیشناسمتون فکری نمیکنم درباره تون اصل لطفا
-
danial hosseinyreplied to _Aram_ on ۲۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
تو هم دوست مایی، پس به یه جایی میرسی -
این پست پاک شده!
-
بلاخره من که میدونم چیزی نمیشم
اما خب دوستام دوست دارم همشون به یه جای عالی برسن:)️
#تودلی -
@دختر-بهار
-
@yasin-sheibak خدا نکنه
پست 768104 از 1000113