هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam
من نمیدونم الگوم اخبار گوش میکرد یا نهنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14
الگوها اصولا معروفن
نظرشونو تو این زمینه ببین -
amirmohammad shakeri سید حسین عباسمنش
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0
حدس میزدم
میخواستم بحث کنم ولی خیلی فایده ای نداره
پس بیخیال
-
@Infinitie-A وای تئوری هات عالیه
اقا اصلا بریم بجنگیم حداقل دلمون خوش باشه دوتا تیر رد کردیم بعدشم شهید میشیم به مقام های بالا میرسیم
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
زیرمیزی میریم بهشت
شعت، زنگ بزنم پوتین، بگم موشک اولو پرتاب کنه
-
@F-Seif-0 ممکنه بپرسم الگوتون کیست؟
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A بله 2 بار گفتم
سید حسین عباسمنش
توی سایتشون کلی ویدئو رایگان هست که توشون درمورد خودش هم گفته که از کجا به کجا رسیده :)) -
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
sina bigdeli بچه های پایین رو زنگ بزن سینا فردا میریم اونجا
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak بنده خدا جنگم بشه منو تو رو میفرستم رو مینا و سیما میشیم سپر انسانی
-
@yasin-sheibak بنده خدا جنگم بشه منو تو رو میفرستم رو مینا و سیما میشیم سپر انسانی
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli چقد اسم شما آشناست
-
@yasin-sheibak بنده خدا جنگم بشه منو تو رو میفرستم رو مینا و سیما میشیم سپر انسانی
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اقا شهید میشیم میریم اونور عشق و حالمون رو میکنی
-
Mehrsa 14
الگوها اصولا معروفن
نظرشونو تو این زمینه ببیننوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
آخه من الگوی خاصی ندارم واسه مدل زندگی کردنم ولی تو یه سری زمینه های خاص چرا -
@F-Seif-0 آها
آره
فکر کردم جدیده
نمیدونستم فلوریدا زندگی میکنه!نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی ارهههه فلوریداااااااااااااا
انقد موتور و ماشین و کوفت زهرمار داره نمیدونی
یبار اومد چنتاشو شو اف کرد البته نه واسه نشون دادنشون یه بحثی رو داشت توضیح میداد و اونا رو نشون دادک بقیه نتیجه رو ببینن
خیلی جاذابه نرگس خیلی
اصن داستان زندگی این بشر خداعه :)) -
sina bigdeli چقد اسم شما آشناست
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی سلام
همونم ک اسب داش الان بدون اسب شدم -
اما اگه یادبگیریم که قرار نیست همه موافق نظر ما باشن خیلی همه چیز بهتر میشه.
شاید یکی دوست نداره اخبار ببینه یا از اطرافش خبر بد دریافت کنه ، دلیل نمیشه تو با چارچوب ذهنی خودت بخوایی برعکسشو ثابت کنی.
این موضوع هیچوقت تموم نمیشه ، نتیجه ای هم نمیده جز ناراحتی و کم کم ، دوری از اجتماع و تمایل به صحبت با بقیه!!نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه یادبگیریم که قرار نیست همه موافق نظر ما باشن خیلی همه چیز بهتر میشه
این حرف به این معنیه که ادم ها باید به تفکرات همدیگر احترام بگزارن؟
-
Gharibe Gomnam
آخه من الگوی خاصی ندارم واسه مدل زندگی کردنم ولی تو یه سری زمینه های خاص چرانوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14
این بده
اگر میخوای پیشرفت کنی همیشه یه الگو واسه خودت داشته باش الگویی که حالتو خوب میکنه وقتی بهش فکرمیکنی -
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو این روزا نمیدونی...
-
99%نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Gh 1 بقران این منم
تازه ی مشکلی هست تو مجازی حتی بدون وویس هم همه همین فکر رو میکنن درحالی ک من دارم حسن ریوندی نگا میکنم ریسه میرم از خنده -
خانومِ_دوست_داشتنی ارهههه فلوریداااااااااااااا
انقد موتور و ماشین و کوفت زهرمار داره نمیدونی
یبار اومد چنتاشو شو اف کرد البته نه واسه نشون دادنشون یه بحثی رو داشت توضیح میداد و اونا رو نشون دادک بقیه نتیجه رو ببینن
خیلی جاذابه نرگس خیلی
اصن داستان زندگی این بشر خداعه :))نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 همممم
یه چندتا پادکست گوش دادم ازش دو سال پیش
با همون سری که گفتی یه ویدئو دیدم ازش
هنوز خیلی دنبالش نرفتم! -
sina bigdeli اقا شهید میشیم میریم اونور عشق و حالمون رو میکنی
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ولی بریم جنگ مث اخراجی ها میریما
-
@Infinitie-A بله 2 بار گفتم
سید حسین عباسمنش
توی سایتشون کلی ویدئو رایگان هست که توشون درمورد خودش هم گفته که از کجا به کجا رسیده :))نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط Infinitie. A انجام شده@F-Seif-0 تشکر
صحیح، حیف که اهل بحث نیستید! -
@Infinitie-A بله 2 بار گفتم
سید حسین عباسمنش
توی سایتشون کلی ویدئو رایگان هست که توشون درمورد خودش هم گفته که از کجا به کجا رسیده :))نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
خانومِ_دوست_داشتنی سلام
همونم ک اسب داش الان بدون اسب شدمنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli سلام
آها ،پروفایلت عوض شده نشناختم!!
چطور مگه؟