هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
amir ahmadi اخ گفتی عشق منم سیناس ولنتاین چیزی برا نگرفت البته هنوزم دیر نشده 
 امیر عشقممم  yasin sheibak جمعه هم روز عشق ایرانیاس  
- 
yasin sheibak ببین سواریش یچی دیگس مخصوصا شتاب گرفتنش sina bigdeli یک موتور سه سیلندر توربوشارژ داره اصلا برا خودش کولاک میکنه موتور برقی هاش هم خوبه 
 میگن سوارشدنش سخته  
- 
اخییی پارسال روز مرد در گزاره شناسی بسر میبردیم   
- 
yasin sheibak جمعه هم روز عشق ایرانیاس  amir ahmadi شب پنجشنبه نیست یا شب جمعه؟!   
- 
25 دقیقه تا پی اس جی رئال 
- 
yasin sheibak چون تنهاییم   amir ahmadi 
 بعد ادبیاتم روتین بزارم اونوقت بقیه عمومیا چی
- 
@Saghi-Mortazavi مرد رو بیخیال ابجی ما پسرا چرا روزی ندارم خار داریم به معنا واقعی  
- 
@Narjes-Hashemi من روزی دوساعت تا سه ساعت زیست تو برنامم هست البته تست میزنم yasin sheibak کیفیت مهمه،ولی اینکه تست هست خوبه به نظرم 
- 
sina bigdeli یک موتور سه سیلندر توربوشارژ داره اصلا برا خودش کولاک میکنه موتور برقی هاش هم خوبه 
 میگن سوارشدنش سخته  yasin sheibak می خواد فرمونو از دستت بگیره 
- 
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Narjes-Hashemi 
 یعنی هر روز زیست نخونیم؟؟؟نه نه 
 بخونید
 این روتین یعنی چی؟!
 خب ما یه روتین شبانه داریم که معمولا کارای ریز و سبک رو میذارن معمولا
 زیست خودش یه پارت مطالعه ست@Narjes-Hashemi 
 من منظورم برنامه هر روزه بود
- 
@Saghi-Mortazavi مرد رو بیخیال ابجی ما پسرا چرا روزی ندارم خار داریم به معنا واقعی  yasin sheibak 
 به فال نیک بگیر
 ینی از همون اول شمارو مرد حساب کردن کلا همون روز مرد و گذاشتن   
- 
yasin sheibak کیفیت مهمه،ولی اینکه تست هست خوبه به نظرم @Narjes-Hashemi کیفیت طوری هست که جایی تست ببینم بتونم برا خودم تحلیل کنم معمولا تو زیست بین دوتا گزینه گیر میکنم دوتا رو راحت میشه حذف کرد 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi ولنتاین توام مبارک قشنگم   روز مرد هم مبارک  amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi ولنتاین توام مبارک قشنگم   روز مرد هم مبارک  با اینکه هنوز بچه ایی منم بچه ترم، ولی روزت مبارک   
- 
@Saghi-Mortazavi مرد رو بیخیال ابجی ما پسرا چرا روزی ندارم خار داریم به معنا واقعی  yasin sheibak 
 شما دارین دیگه
 ولادت حضرت علی اکبر ع روز پسره
- 
yasin sheibak می خواد فرمونو از دستت بگیره sina bigdeli الان یک کلیپ 10 بار پخش شد هنوز نزدم بعدی  
 اصلا دف عقب باشه گاز رو بچسبونی سر میخوره من عاشق اینش هستم
- 
@Narjes-Hashemi کیفیت طوری هست که جایی تست ببینم بتونم برا خودم تحلیل کنم معمولا تو زیست بین دوتا گزینه گیر میکنم دوتا رو راحت میشه حذف کرد yasin sheibak 
 مشکل من 
 همششش بین دوتا گزینه میمونم
- 
yasin sheibak 
 به فال نیک بگیر
 ینی از همون اول شمارو مرد حساب کردن کلا همون روز مرد و گذاشتن   @Saghi-Mortazavi اه چقدر قشنگ بود امید به زندگی پیدا کردم  
- 
@Narjes-Hashemi کیفیت طوری هست که جایی تست ببینم بتونم برا خودم تحلیل کنم معمولا تو زیست بین دوتا گزینه گیر میکنم دوتا رو راحت میشه حذف کرد yasin sheibak این خوبه 
- 
sina bigdeli الان یک کلیپ 10 بار پخش شد هنوز نزدم بعدی  
 اصلا دف عقب باشه گاز رو بچسبونی سر میخوره من عاشق اینش هستمyasin sheibak قسمت شه اینبار باهم 
- 
yasin sheibak 
 به فال نیک بگیر
 ینی از همون اول شمارو مرد حساب کردن کلا همون روز مرد و گذاشتن   @Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: yasin sheibak 
 به فال نیک بگیر
 ینی از همون اول شمارو مرد حساب کردن کلا همون روز مرد و گذاشتن     مطمئن باشم خودت این حرفو زدی؟ مطمئن باشم خودت این حرفو زدی؟  

|
 |

شعردانه
شعردانه