هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdeli یک موتور سه سیلندر توربوشارژ داره اصلا برا خودش کولاک میکنه موتور برقی هاش هم خوبه
میگن سوارشدنش سختهنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak می خواد فرمونو از دستت بگیره
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Narjes-Hashemi
یعنی هر روز زیست نخونیم؟؟؟نه نه
بخونید
این روتین یعنی چی؟!
خب ما یه روتین شبانه داریم که معمولا کارای ریز و سبک رو میذارن معمولا
زیست خودش یه پارت مطالعه ستنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Narjes-Hashemi
من منظورم برنامه هر روزه بود -
@Saghi-Mortazavi مرد رو بیخیال ابجی ما پسرا چرا روزی ندارم خار داریم به معنا واقعی
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
به فال نیک بگیر
ینی از همون اول شمارو مرد حساب کردن کلا همون روز مرد و گذاشتن -
@yasin-sheibak کیفیت مهمه،ولی اینکه تست هست خوبه به نظرم
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Narjes-Hashemi کیفیت طوری هست که جایی تست ببینم بتونم برا خودم تحلیل کنم معمولا تو زیست بین دوتا گزینه گیر میکنم دوتا رو راحت میشه حذف کرد
-
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi ولنتاین توام مبارک قشنگم
روز مرد هم مبارک
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi ولنتاین توام مبارک قشنگم
روز مرد هم مبارک
با اینکه هنوز بچه ایی منم بچه ترم، ولی روزت مبارک
-
@Saghi-Mortazavi مرد رو بیخیال ابجی ما پسرا چرا روزی ندارم خار داریم به معنا واقعی
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
شما دارین دیگه
ولادت حضرت علی اکبر ع روز پسره -
@yasin-sheibak می خواد فرمونو از دستت بگیره
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli الان یک کلیپ 10 بار پخش شد هنوز نزدم بعدی
اصلا دف عقب باشه گاز رو بچسبونی سر میخوره من عاشق اینش هستم -
@Narjes-Hashemi کیفیت طوری هست که جایی تست ببینم بتونم برا خودم تحلیل کنم معمولا تو زیست بین دوتا گزینه گیر میکنم دوتا رو راحت میشه حذف کرد
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
مشکل من
همششش بین دوتا گزینه میمونم -
@yasin-sheibak
به فال نیک بگیر
ینی از همون اول شمارو مرد حساب کردن کلا همون روز مرد و گذاشتننوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saghi-Mortazavi اه چقدر قشنگ بود امید به زندگی پیدا کردم
-
@Narjes-Hashemi کیفیت طوری هست که جایی تست ببینم بتونم برا خودم تحلیل کنم معمولا تو زیست بین دوتا گزینه گیر میکنم دوتا رو راحت میشه حذف کرد
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak این خوبه
-
sina bigdeli الان یک کلیپ 10 بار پخش شد هنوز نزدم بعدی
اصلا دف عقب باشه گاز رو بچسبونی سر میخوره من عاشق اینش هستمنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak قسمت شه اینبار باهم
-
@yasin-sheibak
به فال نیک بگیر
ینی از همون اول شمارو مرد حساب کردن کلا همون روز مرد و گذاشتننوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
به فال نیک بگیر
ینی از همون اول شمارو مرد حساب کردن کلا همون روز مرد و گذاشتنمطمئن باشم خودت این حرفو زدی؟
-
@Saghi-Mortazavi اه چقدر قشنگ بود امید به زندگی پیدا کردم
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
بلع دیگه -
@Narjes-Hashemi
من منظورم برنامه هر روزه بودنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam آها بله
زیست هرروز باشه خیلی خوبه -
@yasin-sheibak
مشکل من
همششش بین دوتا گزینه میمونمنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam تحلیل باید بکنی اونایی که گیر کردی رو پاسخنامه حتما دقت کن
-
@yasin-sheibak
شما دارین دیگه
ولادت حضرت علی اکبر ع روز پسرهنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam اون روز جوانه
-
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
به فال نیک بگیر
ینی از همون اول شمارو مرد حساب کردن کلا همون روز مرد و گذاشتنمطمئن باشم خودت این حرفو زدی؟
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A مطمعن باش الکی گفتم
-
@yasin-sheibak قسمت شه اینبار باهم
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli انشاالله خیلی دوست دارم بی ام و رو سوار شم اصلا حال میده بی ام و دست من بیوفته از تعمییر گاه باید جمعش کرد
-
نوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi
قابل پیشبینی بود
-
Gharibe Gomnam آها بله
زیست هرروز باشه خیلی خوبهنوشتهشده در ۲۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Narjes-Hashemi
ممنووون