هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانومِ_دوست_داشتنی ایران مک لارن نداره داشته باشه هم قیمتش رو اسمونه!
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak سال 97 بود اگه اشتباه نکنم که یه دونه واردی داشت میگفت 950
-
مجتبی ازاد
هست
تا پارسال گناوه داشت
بعد مالیات زیاد شد صاحبش پرداخت نکرد فرستادن دبینوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی خب همینو میگم پول خودش جدا مالیاتشم جدا بعدشم قطعاتش ایران کمه . ولی خارج نه اروپا بهترین جا هست
-
amir ahmadi مگ بده؟
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii پشت کنکور یا دیپلم؟
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مشترک گرامی شما دهن 85 درصد بسته خود را صاف نمودید
-
@yasin-sheibak سال 97 بود اگه اشتباه نکنم که یه دونه واردی داشت میگفت 950
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی داریم یعنی تو ایران؟؟خدایی؟؟
فولکس هم ماشیناش خوبه -
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی روزگار
-
خانومِ_دوست_داشتنی اون پس زمینه که اره کاوره . ولی لیست خیلی نابی هست
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد پس زمینه نه
آهنگا رو میگم
یعنی مثلا من بیام آهنگ یکی دیگه رو بخونم و نشر بدم
به این میگن کاور کردن موزیک -
مجتبی ازاد المان!!
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak اره براروم المان یک خونه میگیریم کنار ساختمون پزشکان سینا . سه تایی یک خونه دوبلکس
-
خانومِ_دوست_داشتنی خب همینو میگم پول خودش جدا مالیاتشم جدا بعدشم قطعاتش ایران کمه . ولی خارج نه اروپا بهترین جا هست
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اونی که داره مک لارن بگیره دیگه تو فکر این نیست قطعاتش کم پیدا میشه یا نه ://
-
مجتبی ازاد
اینا کاوِر ان ؟؟نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی موزیک بی کلام میخوای برای درس خوندن هم چنل لوفی خوبه استریم میزاره
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکرمونم قدرت درک این همه صفر رو نداره
-
@Zahra-Zahraii پشت کنکور یا دیپلم؟
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دیپلم مگم
وگرنه اون ک باد اومدیم -
@yasin-sheibak اره براروم المان یک خونه میگیریم کنار ساختمون پزشکان سینا . سه تایی یک خونه دوبلکس
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد من با بی ام و تو با تسلا سینا رو نمیدونم بریم تاپ اسپید کورس بندازیم
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی مهمه
که توی هر مسئله ایی، افق دیدمون تا نوک بینیمون نباشه
️
️
-
amir ahmadi ما خیلی گنگمون بالاس دایی دیپلم داریم اععععع خیلیا ندارن
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saghi-Mortazavi سیکل و دیپلم
️
زمانی که خیلیا برا نهایی میخونن ما مدرکشو گذاشتیم تو کشو
دقیقا عین این جملات کلیپای اینستا شد -
مجتبی ازاد من با بی ام و تو با تسلا سینا رو نمیدونم بریم تاپ اسپید کورس بندازیم
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak من با موتور hr2
-
خانومِ_دوست_داشتنی داریم یعنی تو ایران؟؟خدایی؟؟
فولکس هم ماشیناش خوبهنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
فولکس ://
واقعا ://
اصلا تو سلیقم نیست. -
مجتبی ازاد اونی که داره مک لارن بگیره دیگه تو فکر این نیست قطعاتش کم پیدا میشه یا نه ://
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی اون بی عقله . ایران بی جنبه زیاد داره یک خط بغلش بکشه بره کم کمش 70 تومن ضرر میوفته رو دستت
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی بی قرارم
خیلی -
@yasin-sheibak من با موتور hr2
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli حله